Näin rakennat onnistuneen kickstartin vuodelle 2021! - Factor Nova
Yrityksen kickstart henkilöstötapahtuma

Näin rakennat onnistuneen kickstartin vuodelle 2021!

triangle-image
Kickstart on oiva tapa polkaista uusi vuosi käyntiin osallistavalla tavalla ja kirkastaa suunnitelmat tuleviin koitoksiin. Kokosimme tärkeimpiä asioita onnistuneen kickstartin järjestämiseen.

Hyvin suunnitellut ja osallistavat kickstartit motivoivat ja sitouttavat henkilöstöä. Onnistunut kickstart on myös johdon työkalu ja se kannattaakin ajatella liiketoiminnan johtamisen välineenä. Valmistautumisvaiheessa tehdään esimerkiksi yrityksen sisäisiä kyselyitä, haastatteluita ja tutkimuksia, joiden avulla varsinaisen kickstart-tapahtuman kärki, tavoitteet ja sitoutuminen hioutuvat.

Kickstartin tärkeimmät tavoitteet

Tässä muutama vinkki, jotka olisi syytä ottaa huomioon onnistuneen kickstartin järjestämiseen:

1. Organisaation tilannekuva ja tavoitteiden kirkastaminen

Koronan vaikutukset, missä tällä hetkellä mennään? Mitä haasteita poikkeusolot ovat luoneet? Mitkä ovat parhaimmat opit tästä? Mitkä ovat konkreettiset tavoitteet seuraavalle vuodelle tai periodille? Miten tavoitteet saavutetaan? Mitkä ovat merkityksellisimmät ja tärkeimmät asiat juuri nyt?

2. Henkilöstön innostaminen ja energisointi

Muista osallistaa henkilöstö ja ottaa heidät aktiivisesti mukaan. Innostuneessa ilmapiirissä keskustelu ja ideointi on helpompaa ja tuloksellisempaa. Lisäksi osallistujat sitoutuvat tällöin asetettuihin tavoitteisiin ja kokevat työpanoksensa olevan merkittävää yhteiselle menestykselle. Panosta siihen, että tunnelma pysyy hyvänä koko kickstartin ajan.

3. Tiimihengen nostattaminen

Hyvin toteutettuina jopa täysin asiapitoiset kickstartit ovat loistava tapa nostaa tiimihenkeä ja lisätä innostusta luotujen suunnitelmien toteuttamiseen.

Miten onnistua virtuaalitapahtumissa?

Poimi vinkit onnistuneen virtuaalitapahtuman järjestämiseen.

Maistuisiko virtuaalinen kokkikoulu?

Nyt on loistava mahdollisuus järjestää yritykselle oma kokkikoulu, jonka vetää Top Chef voittaja ja ravintola Shelterin omistaja Teemu Laurell. Kokkikoulun voit järjestää helposti tiimin tai yksikön kesken, yksin tai yhdessä. Toteutustapoja on myös useampia nimittäin kokkikoulun voi toteuttaa, niin hybridi- kuin täysin virtuaalisena tapahtumana.

Kerromme mielellämme lisää virtuaalisesta kokkikoulusta ja kokonaisuudesta, kuinka tilaisuus järjestetään juuri teille sopivaksi.

Kaipaatko ideointiapua suunnitteluun?

Varaa suunnittelupalaveri asiantuntijamme kanssa.