Tilasuunnittelu - Factor Nova

Tilasuunnittelu

triangle-image

Tilasuunnittelumme perustuu aina maksimoituun kävijäkokemukseen sekä kahteen peruskysymykseen: Kuinka tila tukee bränditarinaa ja kuinka tila mahdollistaa sinne suunnitellun toiminnan tehokkaimmin ja vaikuttavimmin. Yrityksen tarpeiden mukaan tehty tilasuunnittelu luo valmiudet viihtyisien ja käyttäjäystävällisten tilojen toteuttamiseen, jotka edustavat yrityksen brändiä. Olipa kyseessä messuosaston suunnittelu, näyttelytila, showroom, neuvottelutila tai vaikkapa pop up -myymälä – haastamme perinteisen tavan ajatella tilaa neliöiden, seinien ja lattian kautta. Meille kalusteet, sisustus ja tekniset ratkaisut ovat työkaluja, jotka mahdollistavat vaikuttavan brändin ja ihmisten kohtaamisen.

Google Digital Garage -oppimistila

Google Digital Garage Oppimistila Helsingin Kluuvikadulla
Viihtyisät, tyylikkäät ja monipuoliset oppimistilat Helsingin Kluuvikadulla. Google Digital Garage -oppimistila Helsingin Kluuvikadulla oli kaikille avoin ja maksuton oppimistila, jonka tarkoituksena oli tarjota digitaitojen koulutusta matalalla kynnyksellä erityisesti työnhakijoille, opiskelijoille ja yrittäjille. Suunnittelimme ja toteutimme kokonaisuudessaan oppimistilat, joka tarjosi monipuoliset toimitilat eri tarpeisiin. Kluuvikadun oppimistilan vierailijoilta paljon kiitosta tuli tilojen viihtyvyydestä, toimimuudesta ja tyylikkyydestä. Googlen brändi oli edustavasta ja raikkaasti toteutettuna.

Asiakastarina: Securitas Oy

Messuosastot kolmena peräkkäisenä vuotena: Securitas Oy:n messuosast Finnsec-tapahtumassa.
Toimiva tilasuunnittelu on onnistuneen näyttelyosallistumisen perusedellytys. Osaston tulee tukea bränditarinaamme ja mahdollistaa onnistuneet, tavoitteidemme mukaiset kohtaamiset vieraiden kanssa. Factor Nova on suunnitellut ja toteuttanut Securitaksen tärkeimmän messutapahtuman Finnsec-näyttelyn osaston kolme kertaa peräkkäin. Yhdessä olemme onnistuneet luomaan käytettävissä olevasta tilasta toimivan ja sopivasti uusiutuneen kokonaisuuden, joka on tarjonnut erinomaista näkyvyyttä brändillemme ja houkutellut messukävijöitä tutustumaan palvelutarjontaamme.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.