Innovatiiviset virtaalitapahtumat yrityksen tarpeisiin
Tapahtumatoimisto Factor Nova - virtuaalitapahtumat, tapahtumat, messut, konseptit, suunnittelu, tuontanto

Virtuaalitapahtumat

triangle-image

Rakennamme innovatiiviset ja yrityksen tarpeita vastaavat virtuaalitapahtumat

Virtuaalitapahtuman tarkoituksena on tarjota osallistavaa ja vuorovaikutteista sisältöä saattaen osallistujat yhteen fyysisestä etäisyydestä huolimatta. Virtuaalitapahtumassa voidaan yhdistää niin suoratoistoa kuin tallennetta, sen sisältö ja toteutustapa räätälöidään täysin kohderyhmälle niin, että osallistujat pääsevät osaksi lähetystä.​

Vaihtoehtona on myös järjestää hybriditapahtuma, joka on oiva tapa yhdistää virtuaalinen ja kasvokkain kohtaaminen. Hyvin järjestetyissä hybriditapahtumissa yhdistyvät kaikki live- ja virtuaalitapahtuman hyvät puolet.

Virtuaalitapahtumista saadaan elämyksellisiä, kun ne suunnitellaan ja toteutetaan personoidusti – sekä järjestäjän että katsojan tarpeet huomioiden. Laadukkaasti tehdyt virtuaalitapahtumat ovat ainutlaatuinen ja tehokas tapa pitää omasta sidosryhmästä huolta ja käydä heidän kanssaan vuoropuhelua etänä.

”Virtuaaliset pikkujoulut, yrityksen oma radiokanava, henkilökunnan hyvinvointitapahtumat…”

Meillä on loistavia tuloksia, miten olemme virtuaalisesti saattaneet ihmisiä yhteen, kannustaneet tiimejä, motivoineet asiantuntijoita, kouluttaneet henkilöstöä ja tukeneet porukoita keskellä korona-arkea. Miltä kuulostaisi onnistunut virtuaalinen pikkujoulu, yrityksen inspiroiva oma radiokanava, henkilökunnan energinen hyvinvointitapahtuma, asiapitoinen striimaus-lähetys tai vaikkapa loistelias pop-konsertti?

Kohdataanko? Se kannattaa, sillä saamme enemmän irti tapahtumista!” – Ota yhteyttä

Meidän oma virtuaalistudio Helsingin Ruoholahdessa

Tarvitsevatko verkkotapahtumasi ja webinaarisi helppoutta, laatua ja toimintavarmuutta ilman tuhansien eurojen investointeja? Puuttuuko teiltä tila ja laitteisto tehdä toimivia online-toteutuksia kustannustehokkaasti?

Tiesitkö, että käytössämme on Westport Studio by Factor Nova, joka laadukas ja viihtyisä, huipputekniikalla varustettu 160 m2 virtuaalistudio Helsingin Ruoholahdessa?

Monien mahdollisuuksien virtuaalistudio Helsingin Ruoholahdessa

Virtual Event Management – Teimme yli 200 virtuaalitapahtumaa viime vuonna

Virtual Event Management
Teimme viime vuonna yli 200 virtuaalitapahtumaa, joka on huikea määrä! On kyse fyysisestä, virtuaalisesta tai hybriditapahtumasta suunnittelemme ja toteutamme ammattitaidolla uskomattomia elämyksiä eri tarpeisiin. Vuoden 2020 myötä virtuaaliset tapahtumat tulivat pysyvästi osaksi tapahtumia ja tapahtumamarkkinointia. Se on mahdollistanut paljon uusia innovaatioita tapahtumiin. Toteutimme mm. virtuaalitapahtumien seminaareja, live-striimejä, paneelikeskusteluja, gaaloja, messuja ja livekeikkoja. Olemme saaneet tapahtumilla luoda lisää iloa, intoa ja inspiraatiota henkilöstöille sekä tuoneet ihmiset yhteen ympäri maailmaa. Poimi inspiraatiota ja ajatusta tulevaan virtuaalitapahtumaasi oheisista menestys-caseistamme. Factor Nova toivottaa tapahtumarikasta kohtaamisten vuotta!

Virtuaalitapahtumat – Inspiroidu töistämme ja palveluistamme

StudioBHG Radiolähetys

BHG Finland // StudioBHG

StudioBHG:n viihteellinen radio-ohjelma oli suora tie henkilöstön sydämiin. Viihtyisä, mieleenpainuva ja yhteishenkeä kohottava iltapäivä toi iloa ja hyvää fiilistä koko…

RadioGaala 2021 virtuaalitapahtumana oli huipputoteutus

RadioMedia // RadioGaala 2021

Radion vuosi huipentui virtuaalisessa RadioGaalassa, jossa palkittiin vuoden radioteot ja -ihmiset. Tapahtumassa palkittiin ammattituomariston valitsemat RadioAwards-voittajat sekä julkistettiin yleisön äänestämät…

EY Entrepreneur of the year 2020 juhlagaala tapahtumakeskus Telakka

EY // Entrepreneur of the Year juhlagaala​

Factor Nova rakensi yhdessä EY:n kanssa elämyksellisen ja interaktiivisen juhlagaalan, jonka henki huokui yrittäjien juhlatunnelmaa.

Paulig kahvilähettiläät

Paulig // Pauligin kahvilähettiläät 70 vuotta

Pauligin kahvilähettiläiden menestyksekästä ja pitkää matkaa kunnioitettiin hyvällä kahvihetkellä Pauligin Kulma -kahvilan lämminhenkisessä tapahtumassa.

Vaikuttavassa ja viihdyttävässä Cisco Studiossa nähtiin huippuesiintyjiä Iron Maiden -yhtyeen solistin Bruce Dickinsonin johdolla.

Cisco Studio // Human innovation

Vaikuttavassa ja viihdyttävässä Cisco Studiossa rikottiin teknologiamyyttejä ja nähtiin huippuesiintyjiä Iron Maiden -yhtyeen solistin Bruce Dickinsonin johdolla.

Visma On-Air // Vuorovaikutuksellinen radioshow

Asiakas halusi järjestää yli 1500 työntekijälle ikimuistoisen perjantai-illan tilanteessa, jossa perinteisen pikkujoulun järjestäminen oli mahdotonta.

Fuck Cancer Run 2020 virtuaalitapahtuma

Sylva ry // Fuck Cancer Run 2020 // Hyväntekeväisyysjuoksutapahtuma

Suomen ensimmäinen virtuaalinen hyväntekeväisyysjuoksutapahtuma, joka keräsi juoksijoita ja tukijoita mukaan ympäri Suomea hyvän asian puolesta.

Kiwa Tietopäivä

Kiwa // Sertifioinnin Tietopäivä

Mielenkiintoisen sisältökokonaisuuden ja perinteisen asiantuntijaseminaarin vieminen onnistuneesti ja kiinnostavalla tavalla digitaaliseen ympäristöön herätti suuren yleisön kiinnostuksen.

CGI On Air vol 2

CGI On Air vol 2 // Supersuosion saavuttanut radioshow sai jatkoa

CGI:n osallistava, omaperäinen ja persoonallinen sisäinen radiokanava oli jälleen menestys ja keräsi huimasti yli 2000 kuuntelijaa.

3stepIT Making Waves -kickstart henkilöstötapahtuma

3stepIT // Making Waves -kickstart

3stepIT:n kickstart –tilaisuuden teema ”We are making waves” kertoo yrityksen tavasta toimia edelläkävijänä – aaltoja luoden, ei vain niillä matkustaen.

Henkilöstön hyvinvointitapahtuma

Virtual Wellbeing Session // Henkilöstön hyvinvointitapahtuma

Energiaa, inspiraatiota ja positiivista asennetta virtuaalisesti. Toteutus tehtiin uutisstudiomaisena toteutuksena, jossa Hatsolo (Johannes Hattunen) toimi lähetyksen juontajana ja valmentajana.

RadioMedia // RadioGaala 2020

RadioGaala järjestettiin virtuaalisena ja lähetystä varten green screen -studioon rakennettiin upea virtuaalinen 3D-ympäristö.

Cisco // Irinan virtuaalikeikka

Ciscon HR-tapahtuma artististriimauksella luotiin onnistuneesti positiivista työnantajamielikuvaa sekä luotiin iloa työntekijöille ja yhteistyökumppaneille korona-arjen keskellä.

CGI On Air // Vappuaaton radiokanava henkilöstölle

CGI:n sisäinen radiokanava oli osallistava, omaperäinen ja persoonallinen tuoteutus, joka sai runsaasti kehuja ja oli kokonaisuudessaan menestys!

Rakkaudella Äidille – Suomen naurattavin äitienpäiväshow

Factor Novan oma asiakastapahtuma, jota isännöi imitaattori Jarkko Tamminen. Äitienpäivän teemalähetystä seurasi livenä huikeat 12 000 ihmistä.

Virtuaalitapahtumakonsepti henkilöstölle ja heidän perheelleen

Järjestä virtuaalitapahtuma henkilöstölle ja heidän perheelleen. Tuo henkilöstö yhteen ja osallista myös heidän koko perhe mukaan persoonallisella ja innostavalla tavalla.

Hybriditapahtumat tarjoavat vuorovaikutusta yli rajojen

Hybriditapahtumat

Hybriditapahtuma on oiva tapa yhdistää virtuaalinen ja kasvokkain kohtaaminen. Näin saadaan paikan päälle pienempi porukka live-kohtaamiseen ja samaan aikaan isotkin…

Radio ja muut remote-toteutukset

Miltä kuulostaisi yrityksen oma radiokanava tai radiolähetys? Oma radiokanava, tapahtumien laajentaminen kotiin ja muut räätälöidyt toimenpiteet mahdollistavat uudenlaista kanssakäymistä eri…

Virtuaalitapahtumat, hybriditapahtumat – virtual events

Virtuaalistudio

Monien mahdollisuuksien Westport Studio on laadukas ja viihtyisä, huipputekniikalla varustettu, 160 m2 studio Helsingin Ruoholahdessa.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.