Cisco Studio // Human innovation - Factor Nova
Vaikuttavassa ja viihdyttävässä Cisco Studiossa nähtiin huippuesiintyjiä Iron Maiden -yhtyeen solistin Bruce Dickinsonin johdolla.

Cisco Studio // Human innovation

triangle-image

Cisco Studio Human innovation was a blast!

Vaikuttavassa ja viihdyttävässä Cisco Studiossa nähtiin huippuesiintyjiä Iron Maiden -yhtyeen solistin Bruce Dickinsonin johdolla. Tapahtumassa rikottiin teknologiamyyttejä ja tuotiin asiakasratkaisujen kautta esimerkkejä siitä, miten teknologia auttaa ratkaisemaan liiketoiminnan haasteita sekä toimii liimana ihmisten ja muutoksen välillä.

Cisco Studio tarjosi osallistujille kolme mielenkiintoista kanavaa: Innovation Channel, Labra Live ja Possibilities Channel. Innovation Chanelilla pureuduttiin mm. asiakastoteutuksiin, joilla on ratkottu liiketoiminnan haasteita, Labra Livessä rakennettiin toimivia kokoonpanoja sukeltamalla teknologian syövereihin ja Possibilities Channel tarjosi uusimmat innovaatiot ja tulevaisuuden teknologiat. Vuorovaikutuksellinen ja visuaalinen toteutus sai yleisön sitoutumaan ja loistavat esiintyjät täydensivät huippusisällöin upean tapahtumakokonaisuuden.

Katso tapahtuman koostevideo

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.