Henkilöstötapahtumat - Factor Nova
Henkilöstötapahtumat yrityksellesi

Henkilöstötapahtumat

triangle-image

Elämykselliset henkilöstötapahtumat yrityksellesi

Oletko valmistautumassa järjestämään yrityksesi kenties vuoden tärkeimmän hetken eli henkilöstötapahtuman? Hyvin suunnitellut ja osallistavat henkilöstötapahtumat motivoivat ja sitouttavat henkilöstöä. Onnistunut henkilöstötapahtuma on myös johdon työkalu ja se kannattaakin ajatella liiketoiminnan johtamisen välineenä. Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus yritysten henkilöstötapahtumien suunnittelusta ja tuottamisesta.

Menestyksekäs henkilöstötapahtuma vaatii vaivannäköä, mutta se kannattaa. Kun tiimisi lähtee tapahtumasta innostuneena ja motivoituneena, se heijastuu myönteisesti koko organisaation suorituskykyyn. Me suunnittelemme ja tuotamme henkilöstötapahtumat yrityksellesi innovatiivisella otteella.

Sijoita henkilöstöösi ja järjestä ikimuistoiset henkilöstötapahtumat kanssamme. Varaa ideointipalaveri!

Henkilöstötapahtuma – tärkeimmät tavoitteet

Ohessa muutamia vinkkejä, joita kannattaa ottaa huomioon henkilöstötapahtumaa järjestäessä. Vinkit onnistuneen henkilöstötapahtuman järjestämiseen:

Henkilöstön motivoiminen ja innostaminen

Muista rakentaa kokoisuus kohderyhmällesi eli omalle henkilöstöllesi sopivaksi ja mieti millaisen tunnelman haluat luoda tapahtumaan osallistuville. Tärkeää on osallistaa henkilöstö mukaan aktiivisesti, koska se innostaa heitä. Innostavassa ilmapiirissä keskustelu ja ideointi on helpompaa ja tuloksellisempaa. Osallistujat sitoutuvat näin asetettuihin tavoitteisiin ja kokevat työpanoksensa olevan merkittävää yhteiselle menestykselle. Panosta siihen, että tunnelma pysyy hyvänä koko tapahtuman ajan.

Tunnelman luominen ja tiimihengen nostattaminen

Tapahtumapaikan valinnalla voi olla merkittävä vaikutus tapahtuman tunnelmaan. Valitse paikka, joka tukee tavoitteitasi ja luo inspiroivan ympäristön, olipa kyseessä sitten yrityksen omat tilat, tyylikäs hotelli tai vaikka luonnon keskellä. Jopa täysin asialliset henkilöstötapahtumat voivat nostaa tiimihenkeä ja lisätä innostusta suunnitelmien toteuttamiseen, kunhan ne on toteutettu hyvin. Hyödynnä myös erilaisia tapahtumamuotoja ennen varsinaista päätapahtumaa viestinnän aktivoimiseksi ja tunnelman luomiseksi. Esimerkiksi suositun radiolähetyskonseptin avulla voit tuoda tapahtumaasi uusia ulottuvuuksia. Muista nämä vinkit seuraavan henkilöstötapahtumasi suunnittelussa ja varmista, että tapahtumastasi muodostuu unohtumaton kokemus.

Kaipaatko ideoita tapahtuman suunnitteluun? Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten – ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.