Palvelut - Factor Nova

Palvelut

triangle-image

Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme vaikuttavia tapahtumia, messuosastoja sekä promootioita ja brändiaktivointeja kaikkialla maailmassa. Teemme työmme aina vastuullisesti ja kestävästi. Tarjoamme raikasta visuaalista suunnittelua, kokemuksellista tilasuunnittelua ja oivaltavaa sisällöntuotantoa vaikutusten vahvistamiseksi.

Tuemme tapahtumien onnistumista tehokkailla digitaalisilla työkaluilla markkinointiviestintään, osallistuja- ja kumppanihallintaan sekä vaikutusten mittaamiseen. Sinulle se tarkoittaa, että saat enemmän irti tapahtumistasi.

Tutustu palveluihimme.

Tapahtumat

Toteutamme vuosittain yli 200 tapahtumaa noin 20 maassa. Tuotamme vaikuttavan tapahtuman isoista ideoista pienimpiin yksityiskohtiin toimivasti, kellontarkasti ja kestävästi.

Messuosastot

Messuosastot ovat loistavia alustoja viestien ja ihmisten vaikuttaville kohtaamisille, jotka onnistuessaan johtavat mitattaviin tuloksiin.

Virtuaalitapahtumat, hybriditapahtumat – virtual events

Virtuaalitapahtumat

Rakennamme osallistavat ja vuorovaikutukselliset virtuaalitapahtumat aina yrityksen tarpeiden mukaan. Inspiroidu menestys-caseistamme.

Virtuaalistudio Ruoholahdessa

Factor Nova Studio

Factor Novan Studio on alustariippumaton, kevyt ja kustannustehokas. Se on aina valmiina interaktiivisiin virtuaalitapahtumiisi Helsingin Ruoholahdessa.

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelumme perustuu kävijäkokemukseen sekä kahteen peruskysymykseen: Kuinka tila tukee bränditarinaa ja kuinka tila mahdollistaa sinne suunnitellun toiminnan tehokkaimmin ja vaikuttavimmin.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Meiltä saat parhaan osaamisen sisällönsuunnitteluun ja -tuotantoon. Suunnittelemme tapahtumien, messuosastojen ja promootioiden asiasisällöt ja vaikuttavat tavat esitellä tuotteet ja palvelut.

Graafinen suunnittelu

Brändikohtaaminen on aina visuaalinen kokemus ja toimiva tarina tarvitsee tuekseen sitä tukevan ilmeen. Graafiset suunnittelijamme luovat raikkaita ratkaisuja tapahtumien ilmeeksi.

Promootiot ja brändiaktivoinnit

Brändin ja ihmisten konkreettinen kohtaaminen on vaikuttavin kuluttajamarkkinoinnin kanava. Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme rohkeat ja oivaltavat promootiot ja brändiaktivoinnit.