Palvelut - Factor Nova
Innovatiivinen tapahtumatoimisto Factor Nova Helsinki

Palvelut

triangle-image

Suunnittelemme ja tuotamme vaikuttavia asiakas- ja sidosryhmätapahtumia, henkilöstötilaisuuksia, juhlagaaloja, messuosastoja, promootioita ja brändiaktivointeja sekä muita yritys- ja sidosryhmätilaisuuksia kaikkialla maailmassa – kasvokkain tai virtuaalisesti. Meillä on myös oma studio virtuaalitapahtumiin hyödynnettäväksi Helsingin Ruoholahdessa.

Toimimme aina tavoitelähtöisesti. Ratkaisevaa ei ole projektin koko tai muoto, vaan vaikuttava tarina, tulokset ja tunne onnistumisesta. Teemme työmme aina vastuullisesti ja kestävästi. Tarjoamme raikasta visuaalista suunnittelua, kokemuksellista tilasuunnittelua ja oivaltavaa markkinointiviestintää vaikutusten vahvistamiseksi.

Innostumme aina, kun konseptoimme asiakkaidemme viesteistä oivaltavia tarinoita ja tuotamme tarinoista vaikuttavia ja elämyksellisiä tapahtumia, niin virtuaalisesti kuin kasvokkain. Tuemme tapahtumien onnistumista tehokkailla digitaalisilla työkaluilla markkinointiviestintään, osallistuja- ja kumppanihallintaan sekä vaikutusten mittaamiseen. Olemmekin elämyksellisten tapahtumien luomisessa erityisen taitavia, tehokkaita ja tuloksellisia.

”Kohdataanko? Se kannattaa, sillä saamme enemmän irti tapahtumista!” – Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme

Tapahtumatuotanto

Tuotamme vuosittain yli 300 tapahtumaa ympäri maailmaa kasvokkain ja virtuaalisesti. Tuotamme vaikuttavan tapahtuman isoista ideoista pienimpiin yksityiskohtiin toimivasti, kellontarkasti ja…

Messuosaston suunnittelua raikkaalla otteella

Messuosaston suunnittelu

Messuosaston suunnittelua raikkaalla otteella. Messuosastot ovat loistavia alustoja vaikuttaville kohtaamisille, jotka johtavat mitattaviin tuloksiin.

Virtuaalitapahtumat, hybriditapahtumat – virtual events

Virtuaalitapahtumat

Rakennamme osallistavat ja vuorovaikutukselliset virtuaalitapahtumat aina yrityksen tarpeiden mukaan. Inspiroidu menestys-caseistamme.

Promootiot ja brändiaktivoinnit

Brändin ja ihmisten konkreettinen kohtaaminen on vaikuttavin kuluttajamarkkinoinnin kanava. Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme rohkeat ja oivaltavat promootiot ja brändiaktivoinnit.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Meiltä saat parhaan osaamisen sisällönsuunnitteluun ja -tuotantoon. Suunnittelemme tapahtumien, messuosastojen ja promootioiden asiasisällöt ja vaikuttavat tavat esitellä tuotteet ja palvelut.

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelumme perustuu kävijäkokemukseen sekä kahteen peruskysymykseen: Kuinka tila tukee bränditarinaa ja kuinka tila mahdollistaa sinne suunnitellun toiminnan tehokkaimmin ja vaikuttavimmin.

Graafinen suunnittelu

Brändikohtaaminen on aina visuaalinen kokemus ja toimiva tarina tarvitsee tuekseen sitä tukevan ilmeen. Graafiset suunnittelijamme luovat raikkaita ratkaisuja tapahtumien ilmeeksi.

Virtuaalitapahtumat, hybriditapahtumat – virtual events

Virtuaalistudio

Monien mahdollisuuksien Westport Studio on laadukas ja viihtyisä, huipputekniikalla varustettu, 160 m2 studio Helsingin Ruoholahdessa.