Referenssit

EY Entrepreneur of the year 2020 juhlagaala tapahtumakeskus Telakka

EY // Entrepreneur of the Year juhlagaala​

Factor Nova rakensi yhdessä EY:n kanssa elämyksellisen ja interaktiivisen juhlagaalan, jonka henki huokui yrittäjien juhlatunnelmaa.

Vaikuttavassa ja viihdyttävässä Cisco Studiossa nähtiin huippuesiintyjiä Iron Maiden -yhtyeen solistin Bruce Dickinsonin johdolla.

Cisco Studio // Human innovation

Vaikuttavassa ja viihdyttävässä Cisco Studiossa rikottiin teknologiamyyttejä ja nähtiin huippuesiintyjiä Iron Maiden -yhtyeen solistin Bruce Dickinsonin johdolla.

Visma On-Air // Vuorovaikutuksellinen radioshow

Asiakas halusi järjestää yli 1500 työntekijälle ikimuistoisen perjantai-illan tilanteessa, jossa perinteisen pikkujoulun järjestäminen oli mahdotonta.

Paulig kahvilähettiläät

Paulig // Pauligin kahvilähettiläät 70 vuotta

Pauligin kahvilähettiläiden menestyksekästä ja pitkää matkaa kunnioitettiin hyvällä kahvihetkellä Pauligin Kulma -kahvilan lämminhenkisessä tapahtumassa.

CGI On Air vol 2

CGI On Air vol 2 // Supersuosion saavuttanut radioshow sai jatkoa

CGI:n osallistava, omaperäinen ja persoonallinen sisäinen radiokanava oli jälleen menestys ja keräsi huimasti yli 2000 kuuntelijaa.

Google Digital Garage Oppimistila Helsingin Kluuvikadulla

Google // Google Digital Garage -oppimistila

Suunnittelimme ja toteutimme asiakkaallemme tyylikkäät ja viihtyisät Google Digital Garage -oppimistilat Helsingin Kluuvikadulla.

Fuck Cancer Run 2020 virtuaalitapahtuma

Sylva ry // Fuck Cancer Run 2020

Suomen ensimmäinen virtuaalinen hyväntekeväisyysjuoksutapahtuma, joka keräsi juoksijoita ja tukijoita mukaan ympäri Suomea hyvän asian puolesta.

Kiwa Tietopäivä

Kiwa // Sertifioinnin Tietopäivä

Mielenkiintoisen sisältökokonaisuuden ja perinteisen asiantuntijaseminaarin vieminen onnistuneesti ja kiinnostavalla tavalla digitaaliseen ympäristöön herätti suuren yleisön kiinnostuksen.

3stepIT Making Waves -kickstart henkilöstötapahtuma

3stepIT // Making Waves -kickstart

3stepIT:n kickstart –tilaisuuden teema ”We are making waves” kertoo yrityksen tavasta toimia edelläkävijänä – aaltoja luoden, ei vain niillä matkustaen.

Virtual Wellbeing Session // Henkilöstön hyvinvointitapahtuma

Energiaa, inspiraatiota ja positiivista asennetta virtuaalisesti. Toteutus tehtiin uutisstudiomaisena toteutuksena, jossa Hatsolo (Johannes Hattunen) toimi lähetyksen juontajana ja valmentajana.