Näin rakennat onnistuneen kickstartin - Factor Nova
Yrityksen kickstart henkilöstötapahtuma

Näin rakennat onnistuneen kickstartin

triangle-image
Kickstart on oiva tapa polkaista uusi vuosi käyntiin osallistavalla tavalla ja kirkastaa suunnitelmat tuleviin koitoksiin. Kokosimme tärkeimpiä asioita onnistuneen kickstartin järjestämiseen.

Hyvin suunnitellut ja osallistavat kickstartit motivoivat ja sitouttavat henkilöstöä. Onnistunut kickstart on myös johdon työkalu ja se kannattaakin ajatella liiketoiminnan johtamisen välineenä. Valmistautumisvaiheessa tehdään esimerkiksi yrityksen sisäisiä kyselyitä, haastatteluita ja tutkimuksia, joiden avulla varsinaisen kickstart-tapahtuman kärki, tavoitteet ja sitoutuminen hioutuvat.

Kickstartin tärkeimmät tavoitteet

Tässä muutama vinkki, jotka olisi syytä ottaa huomioon onnistuneen kickstartin järjestämiseen:

1. Organisaation tilannekuva ja tavoitteiden kirkastaminen

Koronan vaikutukset, missä tällä hetkellä mennään? Mitä haasteita poikkeusolot ovat luoneet? Mitkä ovat parhaimmat opit tästä? Mitkä ovat konkreettiset tavoitteet seuraavalle vuodelle tai periodille? Miten tavoitteet saavutetaan? Mitkä ovat merkityksellisimmät ja tärkeimmät asiat juuri nyt?

2. Henkilöstön innostaminen ja energisointi

Muista osallistaa henkilöstö ja ottaa heidät aktiivisesti mukaan. Innostuneessa ilmapiirissä keskustelu ja ideointi on helpompaa ja tuloksellisempaa. Lisäksi osallistujat sitoutuvat tällöin asetettuihin tavoitteisiin ja kokevat työpanoksensa olevan merkittävää yhteiselle menestykselle. Panosta siihen, että tunnelma pysyy hyvänä koko kickstartin ajan.

3. Tiimihengen nostattaminen

Hyvin toteutettuina jopa täysin asiapitoiset kickstartit ovat loistava tapa nostaa tiimihenkeä ja lisätä innostusta luotujen suunnitelmien toteuttamiseen.

Kaipaatko ideointiapua suunnitteluun?

Varaa suunnittelupalaveri asiantuntijamme kanssa.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.