Me olemme tapahtumanjärjestäjä | Factor Nova | Tarina

Tarinamme: Me olemme tapahtumajärjestäjä

triangle-image

Me olemme tapahtumajärjestäjä, jolle kokemuksellinen markkinointi on intohimo. Teemme tapahtumista ja ihmisten kohtaamisista asiakkaillemme tehokkaimman ja vaikuttavimman markkinointikanavan kaikkialla maailmassa. Todistamme osaamisemme teoin. Palvelemme joka päivä asiakkaitamme ketterästi ja laadukkaasti. Haastamme väsymättä asiakkaitamme ja tarjoamme uusia näkökulmia, konseptoimme oivaltavia tarinoita ja toteutamme vaikuttavia, tehokkaita ja kestäviä tapahtumia.

Kohdataanko? Se kannattaa, sillä saamme enemmän irti tapahtumista!” – Ota yhteyttä

Aidosti kansainvälinen tapahtumajärjestäjä

Hyvä tapahtumajärjestäjä tuntee tapahtumamarkkinat ja pystyy tarjoamaan asiakkailleen sopivia ja toimivia ratkaisuja tapahtumien järjestämiseen kaikkialla maailmassa. Ammattitaitoisen tapahtumajärjestäjän tulee pystyä myös huolehtimaan tapahtumien turvallisuudesta ja noudattaa paikallisia sääntöjä ja määräyksiä. 

Tuemme asiakkaidemme onnistumista kaikkialla maailmassa. Laadukas, kustannustehokas ja kestävä kansainvälinen toiminta ja tapahtumien järjestäminen vaativat aidosti toimivaa verkostoa. Vuodesta 2017 olemme olleet aiheessa alan edelläkävijä, kun maailman johtava tapahtumasisältöjen tuottaja Five Currents Ltd. valitsi meidät globaaliin verkostoonsa Pohjoismaiden ja Baltia alueen strategiseksi partneriksi.

Yhteistyö tarjoaa meille mahdollisuuden päästä mukaan tuottamaan kansainvälisiä suurtapahtumia ja oppimaan alan parhailta. Ehdottomasti tärkeimpänä lisäarvona on kuitenkin aito ja toimiva kansainvälinen verkosto, joka koostuu Five Currentisin sertifioimista alueellisista partnereista ympäri maailman ja heidän luotetuista kumppaneistaan. Valloitetaan maailma yhdessä!

Finland Pavilion Expo 2020 Dubai – Factor Nova on aidosti kansainvälinen tapahtumajärjestäjä.
Finland Pavilion Expo 2020 Dubai

Ideologiamme
kolme kulmakiveä

Uskomme, että tulevaisuuden vaikuttavat businesstapahtumat rakentuvat kolmelle kulmakivelle; osallistavuudelle, vaikuttavuudelle ja tehokkuudelle sekä kaikkiin toimintoihin luonnollisesti sisäänrakennetulle kestävälle ajattelulle suunnittelusta toteutukseen. Tapahtumanjärjestäjänä keskitymme tapahtumissamme näiden peruspilareiden virittämiseen huippuunsa käytännön ratkaisujen avulla.

Yhteiset arvomme

Tarkoittaa meille sitä, että pidämme joka päivä huolta toisistamme, asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme. Teemme oikeudenmukaisia ja vastuullisia käytännön valintoja, jotka pitävät huolta myös ympäristöstämme ja tulevaisuudestamme.
Rohkeus on meille sitä, että haastamme aina itsemme, asiakkaamme luoden rohkeasti uutta. Uskallamme myös epäonnistua ajoissa ja muuttaa tarvittaessa suuntaa. Olemme aina valmiita oppimaan. Kunnioitamme olemassa olevaa, mutta katsomme aina eteenpäin.
Teemme töitä yhdessä, kunnioitamme pelisääntöjä ja arvostamme toisiamme, asiakkaitamme, kumppaneitamme ja kilpailijoitamme. Kuuntelemme ja kommunikoimme avoimesti. Pidämme kiinni siitä mitä lupaamme.
Kanssamme on ilo työskennellä. Se näkyy ja kuuluu kaikessa mitä teemme. Työnilo avaa uusia ovia onnistumisiin.

Toimimme tavoitteellisesti ja sitoudumme yhdessä sovittuihin tavoitteisiin – niin sisäisessä tekemisessämme kuin asiakasprojekteissamme. Seuraamme tavoitteiden toteutumista aktiivisesti mahdollistaen sitä kautta oppimisen sekä toimintamme jatkuvan kehittämisen.

Me olemme arvojemme mukainen tapahtumajärjestäjä. Näiden arvojen mukaisen arjen tiedämme johtavan tuloksellisuuteen, joka takaa menestystä asiakkaillemme ja yrityksellemme.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.