Viva la Tapahtuma podcast

Podcast

triangle-image

Viva la Tapahtuma podcast – ajatuksia ja tapahtumia

Viva la Tapahtuma podcast vie kuuntelijan tapahtuma-alaa koskettavien ajankohtaisten ilmiöiden pariin. Factor Novan Viva la Tapahtuma podcasteissa kohtaavat mielenkiintoiset ihmiset, rohkeat ideat ja uudet rajoja rikkovat näkökulmat tapahtuma-alasta ja tapahtumamarkkinoinnista.

Keskusteluissa mukana tapahtuma-alan vaikuttajat Jarkko Mélart ja Mikko Noronen yhdessä vaihtuvien vieraiden ja asiantuntijoiden kanssa. Hyppää mukaan, Viva la Tapahtuma on ylistys ja hurraus koko tapahtuma-alalle! 

Puheen voima! Vieraana André Noël Chaker 

Käsittelyssä mikä on puheen voima tapahtumissa ja miten vallitseva Koronatilanne on vaikuttanut keynote puhujien arkeen ja esiintymisiin. Kuinka rakennetaan toimiva virtuaalitapahtuma ja mitä oppeja kriisitilanteesta tulevaisuuteen. 

Vieraana MySpeaker hallituksen puheenjohtaja André Noël Chaker. 

Kuinka Kororavirus muutti markkinointia ja tapahtumia? Vieraana Laura Mertano

Puhetta johtajuudesta ja yrityksen markkinoinnista osana henkilöstötapahtumia. Nouseeko tässä ajassa yrityksen arvot markkinoinnin keskiöön ja onko mainos- ja tapatumatoimistojen välillä luontevaa yhteistyötä?

Vieraana BobTheRobot mainostoimiston asiakkuusjohtaja & varatoimitusjohtaja Laura Mertano.

Arvopohjainen sponsorointi ja digitaalisuuden tuomat muutokset – Vieraana Risto Oksanen

Käsittelyssä sponsoroinnin voima ja onko sponsorointi luonnollinen osa yrityksen tapahtumia? Keskustelussa myös arvopohjaisen sponsoroinnin kasvusta ja mitä ovat digitaalisuuden tuomat muutokset sponsoroinnissa.

Vieraana Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n puheenjohtaja Risto Oksanen.

Viva la Tapahtuma podcastit kuunneltavissa myös Spotifyssa!
Viva la Tapahtuma podcastit kuunneltavissa myös Apple Podcasts -palvelussa!