Hybriditapahtumat tarjoavat vuorovaikutusta yli rajojen

Hybriditapahtumat

triangle-image

Hybriditapahtumat tarjoavat vuorovaikutusta yli rajojen

Hybriditapahtuma on oiva tapa yhdistää virtuaalinen ja kasvokkain kohtaaminen. Näin saadaan paikan päälle pienempi porukka live-kohtaamiseen ja samaan aikaan isotkin massat mukaan linjoja pitkin. Hyvin järjestetyissä hybriditapahtumissa yhdistyvät livetapahtuman ja virtuaalitapahtuman hyvät puolet.

Hybriditapahtuma mahdollistaa uudenlaiset kohtaamiset ja osallistamiset monikanavaisesti ja innovatiivisesti. ​Hybriditapahtuma parhaimmillaan mahdollistaa kokonaisvaltaisen osallistujakokemuksen, niin kotisohvalta kuin paikanpäältä useistakin sijainneista, paikasta riippumatta. Hybriditapahtumassa voidaan yhdistää niin suoratoistoa kuin tallennetta, sen sisältö ja toteutustapa räätälöidään täysin kohderyhmälle niin, että osallistujat pääsevät osaksi lähetystä.​

Hybriditapahtumista saadaan elämyksellisiä, kun ne suunnitellaan ja toteutetaan personoidusti liveyleisön, että verkkoyhteyden kautta olevien tarpeet huomioiden. Laadukkaasti tehdyt hybriditapahtumat ovat ainutlaatuinen ja tehokas tapa pitää omasta sidosryhmästä huolta ja käydä heidän kanssaan vuoropuhelua esimerkiksi valtakunnallisessa tai globaalissa tapahtumakokonaisuudessa.

Autamme mielellämme suunnittelemaan teille tapahtuman, jossa kohdataan etänä tai sekä livenä että virtuaalisesti – aina yhtä elämyksellisesti!

Case: Patria 100 – Tapahtuma, josta riittää tarinaa seuraavalle 100 vuodelle!

Patria 100 -tapahtuma
Patria täyttää tänä vuonna kunnioitettavasti 100-vuotta. Historia antaa vahvan perustan turvalliselle tulevaisuudelle, kasvulle, yhdessä tekemiselle ja menestymiselle. Nämä asiat ilmentyvät Patrian juhlavuoden teemassa The foundation for a secure future. Arvokasta 100-vuotista juhlaa vietettiin Finlandia-talolla tyylikkäissä puitteissa yhdessä juhlavieraiden kanssa. Finlandia-talo oli visualisoitu upeasti Patrian väreihin ja luotu tyylikäs ympäristö juhlapäivää varten. Patrian historian eri vaiheet oli tuotu hienosti esille Finlandia-talon eri tiloissa kunnioittaakseen Patrian upeaa historiaa ja tarinaa vuosien varrelta tähän hetkeen. Tilaisuuden Forum 100 -seminaariin toi oman juhlatervehdyksensä puolustusministeri Antti Kaikkonen ja Turvallisesta tulevaisuudesta olivat keskustelemassa mm. Ruotsin entinen pääministeri Fredrik Reinfeldt, Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola sekä Senior Advisor Stefan Wallin. Arvokas juhla huipentui Piazzalla cocktail-tilaisuuteen, jossa seurustelua ja tarjoiluja siivitti musiikkiesityksillään mahtava Ilmavoimien BigBand, Club For Five ja Diandra.

Haluatko luoda tapahtuman, josta riittää tarinaa 100 vuodeksi?

Anna meidän auttaa, ota yhteyttä!