Virtuaalitapahtumat

Virtuaalitapahtumat

triangle-image

Rakennamme innovatiiviset ja yrityksen tarpeita vastaavat virtuaalitapahtumat

Virtuaalitapahtuman tarkoituksena on tarjota osallistavaa ja vuorovaikutteista sisältöä saattaen osallistujat yhteen fyysisestä etäisyydestä huolimatta. Virtuaalitapahtumassa voidaan yhdistää niin suoratoistoa kuin tallennetta, sen sisältö ja toteutustapa räätälöidään täysin kohderyhmälle niin, että osallistujat pääsevät osaksi lähetystä.​

Vaihtoehtona on myös järjestää hybriditapahtuma, joka on oiva tapa yhdistää virtuaalinen ja kasvokkain kohtaaminen. Hyvin järjestetyissä hybriditapahtumissa yhdistyvät live- ja virtuaalitapahtuman hyvät puolet.

Virtuaalitapahtumista saadaan elämyksellisiä, kun ne suunnitellaan ja toteutetaan personoidusti – sekä järjestäjän että katsojan tarpeet huomioiden. Laadukkaasti tehdyt virtuaalitapahtumat ovat ainutlaatuinen ja tehokas tapa pitää omasta sidosryhmästä huolta ja käydä heidän kanssaan vuoropuhelua etänä.

Virtuaaliset pikkujoulut, yrityksen oma radiokanava, henkilökunnan hyvinvointitapahtumat…

Meillä on loistavia tuloksia, miten olemme virtuaalisesti saattaneet ihmisiä yhteen, kannustaneet tiimejä, motivoineet asiantuntijoita, kouluttaneet henkilöstöä ja tukeneet porukoita keskellä korona-arkea. Miltä kuulostaisi onnistunut virtuaalinen pikkujoulu, yrityksen inspiroiva oma radiokanava, henkilökunnan energinen hyvinvointitapahtuma, asiapitoinen striimaus-lähetys tai vaikkapa loistelias pop-konsertti? Katso virtuaaliset menestys-casemme.

Tarvitsevatko verkkotapahtumasi ja webinaarisi helppoutta, laatua ja toimintavarmuutta ilman tuhansien eurojen investointeja? Puuttuuko teiltä tila ja laitteisto tehdä toimivia online-toteutuksia kustannustehokkaasti? Tiesitkö, että Factor Novan Studio on nyt käytössäsi virtuaalitapahtumiisi Helsingin Ruoholahdessa. Katso, mitä Studion käyttö maksaa ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa.

Inspiroidu töistämme ja palveluistamme

Fuck Cancer Run 2020 virtuaalitapahtuma

Sylva ry // Fuck Cancer Run 2020

Suomen ensimmäinen virtuaalinen hyväntekeväisyysjuoksutapahtuma, joka keräsi juoksijoita ja tukijoita mukaan ympäri Suomea hyvän asian puolesta.

Kiwa Tietopäivä

Kiwa // Sertifioinnin Tietopäivä

Mielenkiintoisen sisältökokonaisuuden ja perinteisen asiantuntijaseminaarin vieminen onnistuneesti ja kiinnostavalla tavalla digitaaliseen ympäristöön herätti suuren yleisön kiinnostuksen.

3stepIT Making Waves -kickstart henkilöstötapahtuma

3stepIT // Making Waves -kickstart

3stepIT:n kickstart –tilaisuuden teema ”We are making waves” kertoo yrityksen tavasta toimia edelläkävijänä – aaltoja luoden, ei vain niillä matkustaen.

NOSH virtuaalitapahtuma henkilöstölle

Nosh // Kausistartti 2020 myyntiedustajille

Noshin uusi, syksyn 2020 vaatemallisto lanseerattiin virtuaalisesti myyntiedustajille, jotka myyvät vaatteita kotikutsujen muodossa.

Virtual Wellbeing Session // Henkilöstön hyvinvointitapahtuma

Energiaa, inspiraatiota ja positiivista asennetta virtuaalisesti. Toteutus tehtiin uutisstudiomaisena toteutuksena, jossa Hatsolo (Johannes Hattunen) toimi lähetyksen juontajana ja valmentajana.

RadioMedia // RadioGaala 2020

RadioGaala järjestettiin virtuaalisena ja lähetystä varten green screen -studioon rakennettiin upea virtuaalinen 3D-ympäristö.

Cisco // Irinan virtuaalikeikka

Ciscon HR-tapahtuma artististriimauksella luotiin onnistuneesti positiivista työnantajamielikuvaa sekä luotiin iloa työntekijöille ja yhteistyökumppaneille korona-arjen keskellä.

CGI On Air // Vappuaaton radiokanava henkilöstölle

CGI:n sisäinen radiokanava oli osallistava, omaperäinen ja persoonallinen tuoteutus, joka sai runsaasti kehuja ja oli kokonaisuudessaan menestys!

Rakkaudella Äidille – Suomen naurattavin äitienpäiväshow

Factor Novan oma asiakastapahtuma, jota isännöi imitaattori Jarkko Tamminen. Äitienpäivän teemalähetystä seurasi livenä huikeat 12 000 ihmistä.

Virtuaalitapahtumakonsepti henkilöstölle ja heidän perheelleen

Järjestä virtuaalitapahtuma henkilöstölle ja heidän perheelleen. Tuo henkilöstö yhteen ja osallista myös heidän koko perhe mukaan persoonallisella ja innostavalla tavalla.

Hybriditapahtumat

Hybriditapahtuma on oiva tapa yhdistää virtuaalinen ja kasvokkain kohtaaminen. Näin saadaan paikan päälle pienempi porukka live-kohtaamiseen ja samaan aikaan isotkin…

Muut remote-toteutukset

Miltä kuulostaisi yrityksen oma radiokanava tai radiolähetys? Oma radiokanava, tapahtumien laajentaminen kotiin ja muut räätälöidyt toimenpiteet mahdollistavat uudenlaista kanssakäymistä eri…