Rekisteriseloste - Factor Nova

Rekisteriseloste

triangle-image

Factor Nova asiakasrekisteri

Yleistä
Factor Nova Oy on tapahtumatoimisto, joka kerää ja säilyttää Liiketoiminnassaan tarpeellista dataa asiakasrekisterissään.

Tässä dokumentissa on kuvattu henkilötietolain ja tietosuoja-asetuksen mukaiset tiedot rekisteristä, sen käytöstä ja suojauksesta.

Rekisterinpitäjä
Factor Nova Oy (1912004-5)
Itämerenkatu 1
00180 Helsinki
FINLAND

Tietosuojavastaava
Mikko Noronen
+358400675227
mikko.noronen@factornova.com

Rekisterin nimi ja käyttötarkoitus
Factor Nova Oy:n asiakasrekisteri.

Factor Nova kerää tietoja asiakkaistaan tietokantaan ja hyödyntää tietoja asiakassuhteidensa hoitamiseksi ja ylläpitämiseksi sekä markkinointiviestinnän toteuttamiseksi.

Tietosisältö
Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

Yrityksen perustiedot,
henkilön nimi,
Rooli ja asema organisaatiossa,
puhelinnumero ja sähköpostiosoite,
tiedot yrityksen toimialasta ja liiketoiminnasta.

Lisäksi rekisteri sisältää tietoa asiakkaan tilaamista palveluista, niiden toimittamisesta ja laskuttamisesta.

Tietolähteet
Rekisterin tiedot kertyvät rekisterinpitäjän oman yritystoiminnan perusteella sekä rekisteröityjen suostumuksella, heiltä saaduista tiedoista.

Lisäksi tietoja kerätään Factor Nova Oy:n asiakastilaisuuksista ja markkinointikampanjoista. Näissä tilanteissa kysytään aina rekisteröidyn suostumus tiedon keräämiseen ja käyttöön.

Rekisteritietojen käsittely ja luovutus
Rekisterin tietoja käsittelevät ja voivat muokata Factor Novan myyntiä ja asiakkuuksia hoitavat henkilöt, jotka ovat työsuhteessa Factor Novaan.

Factor Nova ei Luovuta rekisterin tietoja kolmansille osapuolille toiminnassaan, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Tietojen siirto
Tietoja ei siirretä EU-alueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä säilytetään Severa – pilvipalvelussa. Severan tietosuojauskäytännöt on kuvattu täällä.

Rekisterin henkilötietoja käsitellään vain sähköisessä muodossa. Tietojen käsittelijät kirjautuvat palvelimelle henkilökohtaisin tunnuksin ja salasanoin. Käsittelijöitä ja käsittelyaikaa seurataan tarvittaessa Laki tietojen perusteella.

Tietoja käsitellään salasanoin suojatuilta työasemilta. Kaikkien tietojen käsittelijöiden kanssa on tehty salassapitosopimus osana työsopimusta.

Tarpeettomien tietojen poisto
Rekisterissä säilytetään vain rekisterinpitäjän liiketoiminnan kannalta olennaisia henkilötietoja. Tarpeettomat ja vanhentuneet tiedot poistetaan rekisteristä pysyvästi.

Tietopyynnöt ja tarkistusoikeus
Kaikki tietopyynnöt, tietojen tarkistuspyynnöt ja tietojen tuhoamispyynnöt tulee osoittaa sähköpostilla info@factornova.com

Factor Nova toimittaa pyydetyt tiedot ja suorittaa pyydetyt tietojen poistamisen kohtuullisen ajan kuluessa pyynnöstä, pyynnön laajuudesta riippuen.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.