Telia // Day One 2024 - Factor Nova
Telia Day One 2024 – Vuoden vaikuttavin teknologiatapahtuma ylitti odotukset ja loi unohtumattoman kokemuksen

Telia // Day One 2024

triangle-image

Vuoden vaikuttavin teknologiatapahtuma ylitti odotukset ja loi unohtumattoman kokemuksen

Telia Day One 2024 kokosi yritysten IT- ja liiketoimintajohdon yhteen vuoden vaikuttavimpaan hybriditapahtumaan Helsingin Messukeskukseen ja ruutujen ääreen ympäri Suomen. AI, tätäkö on tulevaisuus? – Turvallisuus, vastuullisuus, yhteydet ja tekoäly puhututtivat teknologia-alan kiinnostavien asiantuntijoiden puheenvuoroissa, paneelikeskusteluissa ja konkreettisissa demoissa.

Päivä oli täynnä huippuluokan paneelikeskusteluja ja inspiroivia puheenvuoroja. Kyberturvallisuudesta keskustelivat eri alojen asiantuntijat, kuten Nordic West Officen Risto E.J. Penttilä, Puolustusvoimien Jarmo Vähätiitto, ETYJin Hanna Smith, Ulkopoliittisen instituutin Sinikukka Saari, kansanedustaja, kenraalimajuri evp. Pekka Toveri ja Telian Finlandin Jari Collin. Päivän aikana kuultiin myös useita inspiroivia puheenvuoroja puheenvuoroja kuten tekoälyn soveltamisesta, ja maailman tilanteiden mahdollisuuksista ja riskeistä liiketoiminnassa Microsoftin operatiiviselta johtajalta Teemu Vidgréniltä ja Pareto Economicsin Klisman Muratilta.

Tapahtuma toteutettiin onnistuneesti hybridinä, mikä mahdollisti osallistumisen paikan päälle Messukeskuksen Siiven tyylikkäästi somistettuun tapahtumatilaan ja etänä verkon välityksellä virtuaalisesti tapahtuma-alustan kautta ympäri Suomea. Telia Day One tapahtumaan osallistui yhteensä yli tuhat IT- ja liiketoimintapäättäjää. Tunnelma tapahtumassa hehkui innostavaa ja inspiroivaa energiaa, luoden unohtumattoman kokemuksen kaikille läsnäolijoille, niin lavaohjelmallaan kuin konkreettisilla demo- ja kumppanipisteillä. Virtuaalialustalla osallistujat olivat aktiivisesti mukana keskusteluissa ja vaihtoivat satoja chat-viestejä päivän aikana. Keskimäärin osallistujat viettivät yli 6 tuntia virtuaalialustalla. Tämä vilkas ja interaktiivinen osallistuminen loi tapahtumaan ainutlaatuisen ja energisen tunnelman sekä onnistuneen osallistujakokemuksen myös verkossa.

Asiakkaan kommentti

”Yhteistyömme Factor Novan kanssa oli erinomaista. Heidän ammattitaitonsa ja sitoutumisensa projektin jokaiseen vaiheeseen mahdollistivat tapahtuman sujuvan toteutuksen. Heidän kykynsä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja tarjota luovia ratkaisuja oli avainasemassa onnistuneen tapahtuman luomisessa.” – Telian tapahtuman projektipäällikkö Annika Valokari-Tähtinen

Factor Nova oli ylpeänä tapahtumakumppanina mahdollistamassa yhdessä Telian kanssa vuoden vaikuttavinta teknologiatapahtumaa Suomessa!

Ideoidaanko teillekin näyttävä toteutus? – Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.