Pihlajalinna // Vuosijuhla - Factor Nova

Pihlajalinna // Vuosijuhla

triangle-image

Pihlajalinna juhli 21-vuotisjuhlaansa näyttävällä henkilöstötapahtumalla

Pihlajalinna juhlisti 21-vuotista merkkipaaluaan järjestämällä unohtumattoman henkilöstötapahtuman Nokia Areenalla Tampereella. Tapahtumaan kokoontui yli 2500 innostunutta pihlajalinnalaista eri puolilta Suomea, aina Rukalta Hankoon saakka. Pihlajalinna halusi luoda ikimuistoisen juhlan henkilöstölleen, joka kokosi yhteen työntekijät juhlistamaan yhteistä menestystä.

Ohjelmassa oli runsaasti monipuolista sisältöä, joka sai juhlavieraat viihtymään ja nauttimaan yhteisestä ajasta. Takomo tarjosi ja räjähtävän show alussa, joka vangitsi yleisön ja tarjosi näyttävät alkutahdit tapahtumalle. Illallinen tarjoili herkullisia makuelämyksiä, ja palkitsemistilaisuudessa henkilöstöä kiitettiin ansioistaan ja sitoutumisestaan. Tapahtumassa esiintyi myös suosittu Haloo Helsinki energisellä keikalla ja karaokessa juhlaväki pääsi antamaan oman äänensä kuuluville ja esiintyä yhdessä

Ainutlaatuista tapahtumakokemusta saatiin tuettua omalla tapahtumasovelluksella. Muun muassa sovelluksen viestiseinä oli vilkas ja täynnä juhlaväen lähettämiä viestejä ja kuvia, jotka loivat odotusta ja innostusta ennen tapahtumaa. Sovellus osoittautui erittäin suosituksi, ja yli 2000 henkilöä osallistui Pihlis-visaan.

Pihlajalinnan henkilöstötapahtuma osoittautui täydeksi menestykseksi. Ilo ja innostus täytti Nokia Areenan ja tapahtumaan rakennettuun onnitteluseinään pihlajalinnalaiset jakoivat runsaasti onnitteluita ja tunnelmiaan illan aikana. Tapahtuma vahvisti yhteisöllisyyttä ja loi positiivisen ilmapiirin, kun henkilökunta pääsi kohtaamaan työkaverinsa näin suurena joukkona.

Pihlajalinnan henkilöstötapahtuma osoittautui täydeksi menestykseksi, jossa ilo ja into täytti Nokia Areenan!

Tehdäänkö teidänkin tapahtumastanne menestys? Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.