TVO // Olkiluoto 3 avajaiset - Factor Nova
Olkiluoto 3 avajaiset

TVO // Olkiluoto 3 avajaiset

triangle-image

Kaksipäiväinen tapahtuma hehkui huipputeknologiaa ja innovaatiota

Olkiluoto 3:n ydinvoimalan kolmosreaktorin avajaiset olivat unohtumaton juhla. Kaksipäiväinen tapahtuma Olkiluodossa hehkui huipputeknologian ja innovaation voitokasta yhteistä ponnistusta, luoden unohtumattoman kokemuksen kaikille osallistujille.

Ensimmäisen päivän kutsuvierastilaisuus kokosi yhteen lähes viisisataa henkilöä Suomesta ja ulkomailta. Olkiluoto 3:n vihkiäiset olivat kauan odotettu hetki, jota saatiin odottaa yli kymmenen vuotta. Illanvietossa loistivat ministeritason puheenvuorot ja herkullinen juhlaillallinen. Avajaiset huipentuivat upeaan valoshow’hun, joka loi lumoavan loiston yli koko Olkiluoto 3:n massiivisen rakennuksen. Tämä oli historiallinen hetki, joka kruunasi merkittävän virstanpylvään Suomen energiantuotannossa.

Toisena päivänä juhlaa tähdittivät todelliset sankarit – Olkiluoto 3:n omat työntekijät. Yli 700 työntekijää nauttivat henkilöstötapahtumasta, jonka ilmapiiri täyttyi kiitospuheista, musiikkiesityksistä ja juhlaillallisesta. Sami Pitkämön bändi loi tapahtumaan energisen ja mukaansatempaavan tunnelman heti alusta alkaen. Ruki Rok ja Elisa Järvelä olivat rakentaneen henkilöstön yllätykseksi unohtumattoman shown, joka oli suunniteltu erityisesti tätä iltaa varten. Henkilöstapahtuma oli suunniteltu viihdyttämään ja lumoamaan hetkestä toiseen. Odotukset ylittivät odotukset, kun seuraavana yllätysmomenttina lavalle nousivat suomalaisen musiikin huiput, Jenni Vartiainen ja Elastinen, esittäen yhdessä kappaleen ”Epäröimättä hetkeäkään”. Tämä harvinainen live-esitys oli vasta kolmas kerta heidän yhdessä esittämä. Epäröimättä hetkeäkään – reaktio oli uskomaton – henkilöstö oli täysin haltioissa!

Olkiluoto 3:n avajaiset olivat ainutlaatuinen tapahtumakokonaisuus, joka yhdisti niin ulkopuoliset sidosryhmät kuin oman henkilöstönkin. Meidän tiimillämme oli ilo ja kunnia olla mukana historiallisen kaksipäiväisen avajaistilaisuuden suunnittelussa ja tuotannossa.

”Olkiluoto 3:n avajaiset olivat ainutlaatuinen tapahtumakokonaisuus, joka yhdisti niin ulkopuoliset sidosryhmät kuin oman henkilöstönkin.”

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.