Sylva ry // Fuck Cancer Run 2020 // Hyväntekeväisyysjuoksutapahtuma - Factor Nova
Fuck Cancer Run 2020 virtuaalitapahtuma

Sylva ry // Fuck Cancer Run 2020 // Hyväntekeväisyysjuoksutapahtuma

triangle-image

Suomen ensimmäinen virtuaalinen hyväntekeväisyysjuoksutapahtuma

Sylva ry on järjestänyt vuodesta 2017 lähtien syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi Fuck Cancer Run -juoksutapahtuman. Perinteinen hyväntekeväisyysjuoksutapahtuma järjestettiin tänä vuonna virtuaalisena. Iloinen, koskettava, tsemppaava ja positiivisuutta viestivä tapahtuma keräsi juoksijoita ja tukijoita mukaan ympäri Suomea hyvän asian puolesta.

Vuoden 2020 teemana oli kanssakulkijuus ja se näkyi mukavasti, kun ystävät, perheet ja erilaiset työ- ja harrasteporukat kannustivat toisiaan valitsemallaan lenkkipolulla ja reitillä. Juoksutapahtuma käynnistettiin yhteisellä alkulämmittelyllä ja livelähetystä pystyi seuraamaan videon välityksellä tai kuuntelemaan radiosta juoksun aikana. Tapahtuman juonsivat Johanna Storck ja Rebecca Kurten ja livelähetyksessä oli mielenkiintoisia vierailuita rohkaisemassa muita ja kertomassa omia syöpätarinoita sekä tapahtuman aikana nautittiin mukavista musiikkiesityksistä.

Paljon kiitosta tuli osallistujilta, että tapahtuma järjestettiin poikkeusajasta huolimatta. Syöpää sairastavien kuuluessa riskiryhmään hyväntekeväisyysjuoksutapahtuman järjestäminen virtuaalisena oli turvallinen ja innostava kaikille paikasta riippumatta.

Tapahtuman teemana oli kanssakulkijuus ja osallistujat jakoivat juoksukuviaan tapahtuman aikana tunnisteella #fuckcancerrun2020 ja #kanssakulkija

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.