EY // Entrepreneur Of The Year -juhlagaala 2023 - Factor Nova

EY // Entrepreneur Of The Year -juhlagaala 2023

triangle-image

Arvostettu ja odotettu vuotuinen EOY-Gaala säväytti Vanhalla

Vuoden odotetuin yrittäjyystapahtuma, Entrepreneur Of The Year, on jälleen kerran osoittanut, miksi se on yksi vuoden huippuhetkistä yrittäjämaailmassa. Tämä arvostettu juhlagaala keräsi yhteen yrittäjät, vaikuttajat ja visionäärit Vanhan ylioppilastalon upeisiin puitteisiin Helsingissä. Entrepreneur Of The Year -kilpailu on maailman huippuluokan yrittäjäkilpailu, joka tunnustaa kasvuyrittäjiä heidän inspiroivista visioistaan, johtajuudestaan ja saavutuksistaan.

Tämän vuoden EOY-Gaala oli täynnä taiteen lumoa teeman ollessa ”The Art Of Entrepreneurship”. Tapahtuman ilme kukoisti värikkyydessään, ja eri taiteen alojen edustajat liittyivät mukaan juhlaan tuoden mukanaan luovuutta ja inspiraatiota. Vanhan ylioppilastalon historialliset tilat loivat täydellisen ympäristön tälle taiteen ja yrittäjyyden kohtaamiselle. Illan juontajina kunnostautuivat Meeri Koutaniemi ja Tuija Pehkonen, jotka pitivät yleisön vauhdissa ja tunnelmassa mukana koko tapahtuman ajan. EOY-Gaala tarjosi myös upeita musiikkielämyksiä. Behm, saksofonisti Johannes Salomaa ja dj-duo M3no viihdyttivät vieraita energisillä esityksillään, ja taitava miimikko toi lisää hupia ja naurua iltaan.

Entrepreneur Of The Year -juhlagaala ei ole pelkästään palkintojenjakotilaisuus vaan myös ainutlaatuinen tilaisuus yrittäjille ja visionääreille verkostoitua, jakaa ideoita ja juhlistaa yrittäjyyden parhaita puolia. Factor Novalla on ollut ilo ja kunnia suunnitella ja tuottaa gaalaa usean vuoden ajan.

Kaipaatko ideoita ja elämyksellisyyttä tapahtumiisi? Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.