CGI // Ratkaisu20-seminaari - Factor Nova
CGI ratkaisu

CGI // Ratkaisu20-seminaari

triangle-image

Ratkaisu20-seminaari – tapahtuma joka mullisti maailman

CGI:n jo 22. kerran järjestämä huipputapahtuma Finlandia-talossa täyttyi demoständeistä, jotka toivat aitojen case-esimerkkien avulla oivaltavasti esille CGI:n laajaa osaamista tapahtuman vieraille Digital Insights -teemalla. Mielenkiintoisten demoständien avulla asiakas sai kävijöitä tutustumaan, kokeilemaan ja sitä kautta kiinnostumaan CGI:n osaamisesta.

Demoständeillä selvisi esimerkiksi, miten CGI saa dataa irti kropasta älyvaatteilla ja miten se lisää vireyttä työpaikoilla. Ständeillä pääsi myös kokeilemaan mm. runokonetta, joka havainnollisti taiteellisella tavalla neurotieteiden ja tekoälyn mahdollisuuksia.Mielenkiintoisten demoständien avulla asiakas sai kävijöitä tutustumaan, kokeilemaan ja sitä kautta kiinnostumaan CGI:n osaamisesta.

Factor Nova on toiminut CGI Suomen tapahtumamarkkinoinnin yhteistyökumppanina vuodesta 2013. Yhteistyön helmenä ovat vuosittainen Ratkaisu-tapahtuma, joka kokoaa yhteen yli 1500 tietohallinnon päättäjää ja tekijää, ollen yksi Suomen suurimpia IT-tapahtumia. Tapahtuman tärkeimpänä viestinä on kannustaa osallistujia uuteen, rohkeaan ajatteluun ja tarjota työkaluja liiketoiminnan digitalisointiin niin CGI:n, kuin tapahtuman kumppaneidenkin toimesta. Koko tapahtuman tuotanto, sisällöt, tilat, kumppaninäyttely ja oheistoiminteet suunnitellaan tukemaan näitä tavoitteita.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.