Myyntitiimiimme sai uusia vahvistuksia - Factor Nova

Myyntitiimiimme sai uusia vahvistuksia

triangle-image
Asiakkuuspäälliköt Jarkko Melart, Roope Musto ja Jarno Ziprus liittyivät tiimiimme kesäkuun alussa.

Haluamme vastata entistä ketterämmin asiakkaidemme tarpeisiin. Lunastaaksemme tämän lupauksen, vahvistimme tiimiämme kolmella uudella asiakkuuspäälliköllä, jotka tulevat pitämään huolta olemassa olevien asiakkaidemme tarpeista ja lähestymään aktiivisesti uusia potentiaalisia yhteistyötahoja.

Jarkko Melart liittyi riveihimme Roof Productionsilta ja on nuoresta iästään huolimatta kokenut tapahtuma-alan visionääri. Prime Hotelsilla aiemmin työskennelleellä Roope Mustolla on erinomainen verkosto ja vahva kansainvälinen tausta, mikä on kansainvälistyvien asiakkaidemme ja projektiemme kannalta erinomainen lisä tiimiimme. Jarno Ziprus liittyy mukaan Tallink Siljalta, missä hän on vastannut laivalla tapahtuvien yritystapahtumien ja muiden kokemuksellisten palveluiden myynnistä monille merkittäville asiakkaille.

”Lähdimme etsimään 1-2 erinomaista tyyppiä täydentämään myyntitiimiämme. Eteemme osui kuitenkin kolme hyvin toisiaan ja tiimiämme täydentävää henkilöä, joten päätimme tehdä tulokassopimuset koko hyökkäysketjun kanssa”, toteaa tapahtuma-alan jäääkiekon maailmanmestaruusturnauksesta vähitellen toipuva myyntijohtaja Kai Ignatius.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.