Expo 2020 - Suomen Lumi-paviljonki kohoaa kestävästi - Factor Nova

Expo 2020 – Suomen Lumi-paviljonki kohoaa kestävästi

triangle-image
Dubain maailmannäyttelyn avautumiseen on aikaa 14 kuukautta, mutta työmaalla tapahtuu jo kovaa vauhtia, vastuullisuus keskiössä.

Expo 2020 maailmannäyttely siirtyy kesän ja alkusyksyn aikana suunnitteluvaiheesta toteutusvaiheeseen. Factor Novan ja globaalin kumppanimme Five Currentsin kasaama yritysrypäs on työskennellyt yhdessä Business Finlandin tiimin kanssa ja syksystä 2019 saakka. JKMM arkkitehtien johdolla tehty Suomen paviljongin suunnitelma on hyväksytty ja varsinaiset rakennustyöt ovat käynnissä. Ensimmäisenä vuorossa ovat luonnollisesti pohjatyöt, jonka jälkeen alkaa metallirungon pystytys. Dubain erikoisolosuhteet haastavat tuotannon suunnittelijat, mutta hyvä projektijohto ja paikallistuntemus ovat osoittaneet voimansa jo suunnitteluvaiheesta alkaen.

Pääurakoitsijana hankkeessa toimiva ExpoMobilia kiinnittää laadukkaan rakentamisen lisäksi erityisen tarkkaa huomiota työturvallisuuteen, työoloihin ja esim. puhtaan veden saantiin työmaalle. Myös rakennusjätteen kierrätys ja rakentamisen logistiikka on mietitty tarkasi jo suunnitteluvaiheessa. Paviljongista tulee varmasti hieno, mutta koko työryhmä haluaa, että projektista syntyy samalla hieno ja kestävä tarina, mistä Suomi ja kaikki mukana olevat voivat olla ylpeitä. Seuraamme projektin etenemistä näköalapaikalta, saadessamme olla mukana työryhmässä kirjoittamassa tätä tarinaa.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.