REKRY - Tapahtumatuottaja / Event Manager - Factor Nova

REKRY – Tapahtumatuottaja / Event Manager

triangle-image
Pysyvätkö langat todistetusti käsissäsi? Etsimme tiimiimme aikaansaavaa ammattilaista tuottamaan yritys- ja kuluttajatapahtumia sekä erityisesti asiakkaidemme messuosallistumisia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Tapahtumatuottajan työ on tutkitusti yksi stressaavimmista ja vaativimmista. Vastapainoksi tarjoamme hyvän kodin, loistavat kollegat ja monipuolisen työn, missä pääset toteuttamaan kymmeniä mielenkiintoisia projekteja vuosittain yhdessä Suomen parhaiden ammattilaisten kanssa. Upeat asiakkaamme, osaavan tiimin vankkumaton tuki sekä alan paras verkosto tarjoavat mahdollisuuden oppia uutta joka ikinen päivä.

Toivomme, että sinulla on näkemystä ja kokemusta tämän päivän yritystapahtumien tuotannosta. Pystyt tuomaan uusia ratkaisuja asiakkaidemme tapahtumien kehittämiseksi ja esittämään ideasi selkeästi. Ennen kaikkea olet kuitenkin aikaansaava tekijä. Pidät hallitusti useita lankoja käsissäsi tiukoissakin aikatauluissa, kannat vastuusi ja pyrit aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Vaihtelevat työajat ja matkustaminen eivät ole sinulle ongelma. Englannin kielen taito ja digitaalisten työkalujen ymmärrys ovat edellytys työtehtävän hoitamiselle.

Mikäli olet hän, laita pian hakemusta mikko.noronen@factornova.com. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti etsimämme henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työn sisällöstä antaa Team Leader, Tuulia Hakamäki +358 40 069 9018 ja yrityksestämme sekä kulttuuristamme HR-Manager Nina Haimi +358 50 520 1374.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.