Viva la Tapahtuma podcast – ajatuksia ja tapahtumia - Factor Nova

Viva la Tapahtuma podcast – ajatuksia ja tapahtumia

triangle-image
Kuuntele uusin jakso nyt! Viva la Tapahtuma podcast vie kuuntelijan tapahtuma-alaa koskettavien ajankohtaisten ilmiöiden pariin. Factor Novan Viva la Tapahtuma podcasteissa kohtaavat mielenkiintoiset ihmiset, rohkeat ideat ja uudet rajoja rikkovat näkökulmat tapahtuma-alasta ja tapahtumamarkkinoinnista.Keskusteluissa mukana tapahtuma-alan vaikuttajat Jarkko Mélart ja Mikko Noronen yhdessä vaihtuvien vieraiden ja asiantuntijoiden kanssa. Hyppää mukaan, Viva la Tapahtuma on ylistys ja hurraus koko tapahtuma-alalle!

Tapahtumien uudet vaatteet! Vieraana Juho Hiidenmaa

Jaksossa käsitellään tapahtumien uusia muotoa, niin teknisestä kuin tuotannollisesta näkökulmasta. Mitä pitää ottaa huomioon, kun suunnitellaan kokemuksellista ja elämyksellistä virtuaalitapahtumaa? Mikä on hybriditapahtuma tai mikä on remotetapahtuma? Mitä opimme koronakeväästä ja mitä näistä opeista otamme matkalla kohti uutta tulevaisuutta?

Vieraana Bright Finlandin markkinointijohtaja Juho Hiidenmaa.

Arvopohjainen sponsorointi ja digitaalisuuden tuomat muutokset – Vieraana Risto Oksanen

Käsittelyssä sponsoroinnin voima ja onko sponsorointi luonnollinen osa yrityksen tapahtumia? Keskustelussa myös arvopohjaisen sponsoroinnin kasvusta ja mitä ovat digitaalisuuden tuomat muutokset sponsoroinnissa.

Vieraana Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n puheenjohtaja Risto Oksanen.

Kuinka Kororavirus muutti markkinointia ja tapahtumia? Vieraana Laura Mertano

Puhetta johtajuudesta ja yrityksen markkinoinnista osana henkilöstötapahtumia. Nouseeko tässä ajassa yrityksen arvot markkinoinnin keskiöön ja onko mainos- ja tapatumatoimistojen välillä luontevaa yhteistyötä?

Vieraana BobTheRobot mainostoimiston asiakkuusjohtaja & varatoimitusjohtaja Laura Mertano.

Puheen voima! Vieraana André Noël Chaker 

Käsittelyssä mikä on puheen voima tapahtumissa ja miten vallitseva Koronatilanne on vaikuttanut keynote puhujien arkeen ja esiintymisiin. Kuinka rakennetaan toimiva virtuaalitapahtuma ja mitä oppeja kriisitilanteesta tulevaisuuteen. 

Vieraana MySpeaker hallituksen puheenjohtaja André Noël Chaker. 

Viva la Tapahtuma podcastit kuunneltavissa myös Spotifyssa!

Viva la Tapahtuma podcastit kuunneltavissa myös Apple Podcasts -palvelussa!

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.