Tapahtumat

triangle-image

Toteutamme vuosittain yli 200 tapahtumaa noin 20 maassa. Ymmärrämme asiakkaamme toiveet ja autamme asettamaan tapahtuman tavoitteet. Sparraamme viestien kirkastuksessa ja kohderyhmän kiteytyksessä. Konseptoimme valitut viestit tapahtuman tarinaksi ja konkretisoimme tarinan toimivaksi toteutukseksi ja vaikuttaviksi sisällöiksi tapahtumaan.

Huolehdimme innostavasta ennakkomarkkinoinnista, osallistujahallinnasta ja tapahtuman viestinnästä kaikille sidosryhmille. Tuotamme vaikuttavan tapahtuman isoista ideoista pienimpiin yksityiskohtiin toimivasti, kellontarkasti ja kestävästi. Keräämme palautetta, mittaamme tapahtuman onnistumisen ja kehitämme edelleen. Tämä on meidän tapamme saada asiakkaillemme enemmän irti tapahtumista.

Asiakastarina: CGI Suomi

Factor Nova on toiminut CGI Suomen tapahtumamarkkinoinnin yhteistyökumppanina vuodesta 2013. Yhteistyön helmenä ovat vuosittainen Ratkaisu-tapahtuma, joka kokoaa yhteen yli 1500 tietohallinnon päättäjää ja tekijää sekä Town Hall – tapahtuma, johon kutsutaan ja kuljetetaan koko CGI Suomen henkilöstö. ”Toteutamme vuosittain useita kymmeniä tapahtumia, joilla on suuri merkitys markkinointiviestinnässämme. Factor Nova on tarjonnut meille kokonaisvaltaista ja ketterää palvelua, olipa kyseessä pieni messuosasto tai tuhannen vieraan päättäjäfoorumi. Yhteistyössä olemme kyenneet kehittämään jo tunnettuja tapahtumaformaattejamme ja tarjoamaan vieraillemme aina uusia elämyksiä. Lisäksi olemme luoneet yhdessä myös uutta, mistä esimerkkinä merikonttiin toteutettu CGI Cyber Espace Room – pelillistetty koulutustila, joka on ollut todellinen hitti ja erinomainen luova idea henkilöstömme ja kumppaneidemme koulutuksiin.” Jarkko Virtanen, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, CGI