Viva la Tapahtuma Talk Show - Elämä etänä - Factor Nova

Viva la Tapahtuma Talk Show – Elämä etänä

triangle-image
Jaksossa keskustellaan kuinka etänä eläminen vaikuttaa hyvinvointiimme ja etsitään uutta näkökulmaa toimivaan arkeen. Vieraana koreografi Hanna Brotherus ja muusikko Mikko Kuustonen.

Kuinka etänä eläminen vaikuttaa hyvinvointiimme? Näkökulmat toimivaan arkeen.

Tervetuloa perjantaina 5.3.2021 klo: 10.00 alkaen Viva la Tapahtuma Talk Show:n pariin. Jaksossa keskustellaan kuinka etänä eläminen vaikuttaa hyvinvointiimme ja etsitään uutta näkökulmaa toimivaan arkeen. Factor Novan asiakkuusjohtajan Jarkko Mélartin vieraaksi saapuvat koreografi Hanna Brotherus ja muusikko Mikko Kuustonen.

Aiheina tässä jaksossa:

• Taide ja työ etänä. Esittävä taide on kohdannut isoja haasteita viimeisen vuoden aikana ja tuonut myös uusia työskentelymuotoja kuten etäpalaverit ruudun välityksellä.

• Kehon huolto. Etätyö ja harrastusmahdollisuuksien rajaukset sekä usein pidemmät työpäivät ovat ajaneet ihmisiä myös liikkumattomuuteen.

• Terve keho, luova mieli. Vanhanliiton luomisajattelu ei varmaan kummunnut aina terveistä elintavoista mutta nyt ajat ovat uudet ja artistit muistuttavat yhä useammin, jo terveyden pyhättöjä.

• Kohtaamiset. Elämme Pandemian murroskautta, rokotukset ovat saapuneet ja odotukset elämän normalisoitumisesta ovat korkealla. Mitä tapahtuu kun saamme taas kohdata fyysisesti?

Kuuntele Viva la Tapahtuma podcasteja täällä

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.