Katso uusin Viva la Tapahtuma Talk Show - Radio nyt ja huomenna - Factor Nova

Katso uusin Viva la Tapahtuma Talk Show – Radio nyt ja huomenna

triangle-image
Mikä on Radion voima nyt ja huomenna visuaalisen maailman pyörteissä. Miten yritykset voivat hyödyntää radion keinoja esim. henkilöstö- tai asiakastapahtumissa.

Keskustelua radion tilanteesta nyt ja tulevaisuudessa sekä radion hyödyntämisestä osana tapahtumia

Tervetuloa Viva la Tapahtuma Talk Show:n pariin. Factor Novan asiakkuusjohtajan Jarkko Mélartin vieraana jaksossa RadioMedian toimitusjohtaja ja ensimmäisenä suomalaisena eurooppalaisen radioalan kattojärjestön AER:n (Association Européenne Radios) puheenjohtajaksi valittu pitkänlinjan radiovaikuttaja Stefan Möller ja koko Suomen rakastama radioääni ja persoona sekä myös ansioitunut kirjailija Aki Linnanahde.

Aiheina tässä jaksossa:

• Radion tilanne nyt. Radio on koronapandemiasta huolimatta säilyttänyt asemansa suomalaisten sydämissä. Mitkä ovat syitä tähän ja voiko radio nyt itseasiassa paremmin kuin koskaan?

• Radio sanoman välittäjänä. Mediakenttä on hyvin pirstaloitunut nykyään Tarjolla on paljon eri radiokanavia, podcasteja ja muitakin audiosisältöjä. Miten esim radiojuontajan rooli on muuttunut ja onko siitä tullut enemmän persoonavetoinen bisnes?

• Radiopersoonat, -gaalat ja -palkitsemiset. Millainen on tämän päivän radiotoimittaja? Keskustelua RadioMediasta, RadioGaalasta ja siitä mikä vaikutus on palkintogaaloilla ja ohjelmien kilpailuttamisella.

• Radion tulevaisuus. Olemme uuden ajan porteilla ja paluuta menneeseen ei ole! Pohdintaa älykaiuttimista, algoritmeista, personoinnista ja tulevaisuuden sisältöratkaisuista.. Kuinka audion käyttö muuttaa muotoaan tulevaisuudessa?

Kuuntele Viva la Tapahtuma podcasteja täällä