Katso uusin Viva la Tapahtuma Talk Show - Radio nyt ja huomenna - Factor Nova

Katso uusin Viva la Tapahtuma Talk Show – Radio nyt ja huomenna

triangle-image
Mikä on Radion voima nyt ja huomenna visuaalisen maailman pyörteissä. Miten yritykset voivat hyödyntää radion keinoja esim. henkilöstö- tai asiakastapahtumissa.

Keskustelua radion tilanteesta nyt ja tulevaisuudessa sekä radion hyödyntämisestä osana tapahtumia

Tervetuloa Viva la Tapahtuma Talk Show:n pariin. Factor Novan asiakkuusjohtajan Jarkko Mélartin vieraana jaksossa RadioMedian toimitusjohtaja ja ensimmäisenä suomalaisena eurooppalaisen radioalan kattojärjestön AER:n (Association Européenne Radios) puheenjohtajaksi valittu pitkänlinjan radiovaikuttaja Stefan Möller ja koko Suomen rakastama radioääni ja persoona sekä myös ansioitunut kirjailija Aki Linnanahde.

Aiheina tässä jaksossa:

• Radion tilanne nyt. Radio on koronapandemiasta huolimatta säilyttänyt asemansa suomalaisten sydämissä. Mitkä ovat syitä tähän ja voiko radio nyt itseasiassa paremmin kuin koskaan?

• Radio sanoman välittäjänä. Mediakenttä on hyvin pirstaloitunut nykyään Tarjolla on paljon eri radiokanavia, podcasteja ja muitakin audiosisältöjä. Miten esim radiojuontajan rooli on muuttunut ja onko siitä tullut enemmän persoonavetoinen bisnes?

• Radiopersoonat, -gaalat ja -palkitsemiset. Millainen on tämän päivän radiotoimittaja? Keskustelua RadioMediasta, RadioGaalasta ja siitä mikä vaikutus on palkintogaaloilla ja ohjelmien kilpailuttamisella.

• Radion tulevaisuus. Olemme uuden ajan porteilla ja paluuta menneeseen ei ole! Pohdintaa älykaiuttimista, algoritmeista, personoinnista ja tulevaisuuden sisältöratkaisuista.. Kuinka audion käyttö muuttaa muotoaan tulevaisuudessa?

Kuuntele Viva la Tapahtuma podcasteja täällä

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.