Kasvu jatkuu – samoin huippurekryt! - Factor Nova

Kasvu jatkuu – samoin huippurekryt!

triangle-image

Meillä intohimoiset ammattilaiset ovat kaiken tekemisen keskiössä. Siksi on oikein, että annamme äänen uusille työntekijöillemme.

Event Manager Johanna Rantakokko miten sinä päädyit Factor Novalle?

”Olen seurannut Factor Novan tekemistä jo pidemmän aikaa ja meininki on ollut sen verran vakuuttavaa, että työhaun auettua, ajattelin että minun on päästävä osaksi tiimiä! Odotan, että pääsen tutustumaan mahtaviin asiakkaisiin ja heidän visioihinsa tapahtumien saralta sekä tuomaan myös omaa näkemystäni esille toteutuksissa. Näen, että tapahtumien rooli markkinoinnin välineenä jatkaa kasvuaan, koska ihmiset ja yritykset kaipaavat elämyksellisiä ja vaikuttavia kokemuksia vahvistamaan brändin sanomaa.”

Event Manager Nikita Gavrilenko mitä sinä eniten odotat uudelta työpaikaltasi?

Odotan innolla pääseväni työskentelemään uusien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Uskon, että vahvan kulttuuri- ja taidetaustani ansiosta pystyn tuomaan uusia näkökulmia tapahtumien tekemiseen. Factor Nova on täynnä upeita ja talentteja yksilöitä. On suuri kunnia päästä osaksi tätä tiimiä. Mielestäni täällä on valtavan hyvä ”tekemisen meininki” ja tiimihenki. Myös asiakasportfolio on täällä hyvin monipuolinen, jonka ansiosta täällä pääsee työskentelemään sekä isojen että pienten organisaatioiden kanssa.”

Account Director Mirka Santanen, mikä on näkemyksesi tapahtumamarkkinoinnin tulevaisuudesta?

”Uskon, että yritykset haluavat panostaa yhä enemmän yritysten omiin elämyksiin ja esimerkiksi kiittää työntekijöitään hyvästä työstä. Eli näemme varmasti lisää henkilöstötapahtumia, vuosijuhlia ja pikkujouluja. Sen lisäksi yritykset hakevat erilaisia tapoja erottautua kilpailijoista. Siinä voidaan onnistua hienosti esimerkiksi elämyksellisellä messuosastolla. Tapahtuma-ala on ihanan hektistä ja seksikästä, joten tulevaisuuskin on loistava.”

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.