Event Design Academy - Factor Nova

Event Design Academy

triangle-image
Factor Novan Event Design Academy kouluttaa tulevaisuuden huiput. Tarjoamme jatkuvasti palkallisia harjoittelupaikkoja tapahtumien ja kokemuksellisen markkinoinnin suunnittelun parissa. Hae mukaan!

Event Design Academy kouluttaa tulevaisuuden huiput

Brändit rakentuvat kokemuksista. Tapahtumat sekä kohtaamiset ovat tärkeä osa menestyvien yritysten markkinointiviestintää. Factor Nova on yritystapahtumien edelläkävijä ja haluamme olla mukana rakentamassa suomalaista tapahtumaosaamista ja tuomassa uusia huippuosaajia tapahtumien maailmaan. Siksi olemme käynnistäneet Factor Novan Event Design Academy -ohjelman ja tarjoamme jatkuvasti palkallisia harjoittelupaikkoja tapahtumien ja kokemuksellisen markkinoinnin suunnittelun parissa.

Traineeksi Event Desing Academyyn voit tulla esimerkiksi oheisiin suunnittelun rooleihin. Osaamisesi ja kiinnostuksesi voivat mennä yli rajojen ja osua myös useampaan alla mainituista rooleista:

Concept Designer Trainee – Tapahtumien konseptit ja sisällöt sekä tapahtumatoteutuksien suunnittelu

Copywriter Trainee – Tapahtumaviestinnän sisällöt, käsikirjoitukset ja markkinointiviestintä

Graphic Designer Trainee – Visuaalisten tapahtumamateriaalien suunnittelu ja tuotanto

3D Trainee – Tapahtumatilojen ja ratkaisujen suunnittelu

Tehtävät soveltuvat parhaiten opintojensa loppuvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille taitajille, jotka haluavat haasteellisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin. Osaat jo työskennellä itsenäisestikin, mutta ennen kaikkea haluat oppia lisää huippuammattilaistemme opastamana. Tärkeää on, että koet tapahtuma-alan kiinnostavana ja että kanssasi on kiva tehdä töitä. Digitaalisten työkalujen ja -ohjelmien osaaminen (Adobe- ja Microsoft 365-ohjelmat) sekä englannin ja suomen kielen taito ovat edellytys harjoittelun onnistumiselle. Toivomme, että harjoittelusi kestäisi vähintään 3kk.

Tarjoamme sinulle innostavan mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa, kartuttaa työkokemusta ja verkostoitua. Monipuolisessa harjoitteluympäristössä pääset osallistumaan ja aidosti tekemään mielenkiintoisia projekteja mentorisi ohjauksessa. Harjoittelupaikka sijaitsee toimistollamme Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä osoitteeseen rekry@factornova.com ja kerro itsestäsi sekä harjoittelusi tavoitteista lisää.

Factor Nova – keitä me olemme?

Factor Nova on tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa kokemuksellista markkinointia suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä yhteisöille. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumia, messuja, kuluttajakohtaamisia ja muita kokemuksellisia projekteja alustariippumattomasti livenä, hybridinä tai virtuaalisesti. Asiakkaitamme ovat mm. CGI, Dell, ABB, Telia, Tikkurila, Kesko & Sitra ja monet muut upeat yritykset ja brändit.

Olemme toimineet vuodesta 2004 alkaen ja vakiinnuttaneet paikkamme tapahtumatoimialan kärkikahinoissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Meidät tunnetaan ammattitaitoisesta henkilökunnasta, ideoiden ja tuotantojen laadusta sekä tehokkaasta tuotantoprosessista. Kanssamme on kiva tehdä töitä ja hyvä asiakaskokemus on ylpeyden aiheemme! 

Vaikka olemmekin kokeneita, emme ole kankeita. Olemme keskikokoinen ja ketterä, juuri nyt matkalla kohti uutta ja innostavaa. Vaikka tapahtuma-alan työ on vastuullista ja ajoittain hektistäkin, meillä kaikki saavat aidon mahdollisuuden toteuttaa itseään ja kasvaa yhdessä yrityksemme – ja asiakkaittemme – kanssa. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ehdottomasti parasta Factor Novassa ovat kuitenkin ihmiset – parikymmenhenkinen työyhteisö, työkaverit, joiden kanssa koetaan onnistumisen ilot ja joskus myös epäonnistumisen karvas kalkki. Niistä hetkistä opimme aina uutta, yhdessä. 

Maailma uudistuu ja me sen myötä. Meillä on tarjolla monipuolista ja värikästä työtä yhteisössä, jonka arvoja ovat huolenpito, kunnioitus, rohkeus ja ilo. Tapahtumien uusi aika on nyt ja niiden mahdollisuudet rajattomat. Olemme uuden tekijä, tule kanssamme rakentamaan huomisen tapahtumia! 

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.