Näin rakennat onnistuneen Kick Off -tapahtuman - Factor Nova
Kick Off tapahtuma

Näin rakennat onnistuneen Kick Off -tapahtuman

triangle-image

Vinkit onnistuneeseen Kick Off -tapahtuman järjestämiseen

Oletko valmistautumassa järjestämään yrityksesi seuraavan henkilöstötapahtuman, kenties vuoden tärkeimmän hetken eli Kick Off -tilaisuuden? Hyvin suunnitellut ja osallistavat Kick Offit motivoivat ja sitouttavat henkilöstöä. Onnistunut Kick Off on myös johdon työkalu ja se kannattaakin ajatella liiketoiminnan johtamisen välineenä. Valmistautumisvaiheessa tehdään esimerkiksi yrityksen sisäisiä kyselyitä, haastatteluita ja tutkimuksia, joiden avulla varsinaisen Kick Off -tapahtuman kärki, tavoitteet ja sitoutuminen hioutuvat.

Kick Offin tärkeimmät tavoitteet

Tässä muutama vinkki, jotka olisi syytä ottaa huomioon onnistuneen henkilöstötapahtuman järjestämiseen:

1. Organisaation tilannekuva ja tavoitteiden kirkastaminen

Mitkä ovat konkreettiset tavoitteet seuraavalle vuodelle tai periodille? Miten tavoitteet saavutetaan? Mitkä ovat merkityksellisimmät ja tärkeimmät asiat juuri nyt?

2. Henkilöstön innostaminen ja energisointi

Rakenna kokonaisuus kohderyhmällesi sopivaksi ja pohdi minkälaisen tunnelman haluat luoda osallistujille. Muista osallistaa henkilöstö ja ottaa heidät aktiivisesti mukaan. Innostuneessa ilmapiirissä keskustelu ja ideointi on helpompaa ja tuloksellisempaa. Lisäksi osallistujat sitoutuvat tällöin asetettuihin tavoitteisiin ja kokevat työpanoksensa olevan merkittävää yhteiselle menestykselle. Panosta siihen, että tunnelma pysyy hyvänä koko tapahtuman ajan.

3. Tiimihengen nostattaminen ja tunnelman luominen

Tapahtumapaikan valinta voi vaikuttaa merkittävästi tapahtuman tunnelmaan. Valitse paikka, joka tukee tavoitteitasi ja luo inspiroivan ympäristön. Se voi olla yrityksen oma tila, tyylikäs hotelli tai vaikkapa ulkona luonnon helmassa. Hyvin toteutettuina jopa täysin asiapitoiset henkilöstötapahtumat ovat loistava tapa nostaa tiimihenkeä ja lisätä innostusta luotujen suunnitelmien toteuttamiseen. Kannattaa myös hyödyntää rohkeasti eri tapahtumamuotoja ennen varsinaista päätapahtumaa viestinnän aktivoimiseen ja tunnelman luomiseen esimerkiksi super suositun konseptin radiolähetys nostaa tapahtumasi uusille aalloille avulla.

Onnistuneen Henkilöstötapahtuman järjestäminen vaatii vaivannäköä, mutta se on vaivan arvoista. Kun tiimisi lähtee tapahtumasta innostuneena ja motivoituneena, se vaikuttaa myönteisesti koko organisaation suorituskykyyn. Seuraavan kerran, kun valmistelet henkilöstötapahtumaa, muista nämä vinkit ja varmista, että Kick Off -tapahtumastasi tulee unohtumaton kokemus!

Kaipaatko ideointiapua suunnitteluun?

Meillä tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisilla on tietoa parhaista käytännöistä, trendeistä ja innovaatioista. Meille on aidosti tärkeää tapahtumatavotteiden onnistuminen. Sen vuoksi saamme enemmän irti tapahtumista ja luomme tuloksellisia kohtaamisia!

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua ja tapahtumiasi varten, pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.