Rekry: Tapahtumasuunnittelija – Event Designer - Factor Nova
Rekry - planner ja visual planner

Rekry: Tapahtumasuunnittelija – Event Designer

triangle-image
Oletko tuleva tapahtumasuunnittelijamme, joka kykenee kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita, tavoitteita ja haasteita sekä jäsentämään niihin rohkeita ratkaisuehdotuksia kokemuksellisen markkinoinnin keinoin?

Sinustako meidän uusi tapahtumasuunnittelija?

Tuleva tapahtumasuunnittelijamme kykenee kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita, tavoitteita ja haasteita sekä jäsentämään niihin rohkeita ratkaisuehdotuksia kokemuksellisen markkinoinnin keinoin. Meille suunnitelma ei ole vain idea, vaan se on myös hyvin perusteltu, innostava käytännön ratkaisuehdotus, joka vie asiakkaamme yhdessä asettamiimme tavoitteisiin.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan mahdollisesti jo vähän kokemusta tapahtumasuunnittelusta, mutta ehdottomasti paljon rohkeutta, intohimoa ja innostusta elämysmarkkinointiin, tapahtumiin, trendeihin ja ylipäänsä uusiin mahdollisuuksiin.

Nopearytminen, muuttuva ympäristö, useat yhtäaikaiset projektit ja deadline-periaatteella tehtävät suunnitelmat vaativat vahvaa ajanhallintaa, etenemiskykyä ja välillä myös elämää epämukavuusalueella. Suunnittelijamme syttyy haasteista ja tuulettaa yhdessä tiimin kanssa selätettyään ne. Onnistumista mitataan asiakastyytyväisyydellä ja -kokemuksella, ei kellolla, joten omaa selkänahkaa ei aina voi säästää.

Suunnittelijamme tuottaa tapahtumien konseptit, teemat ja sisältöideat esitettävään muotoon ja on usein itse esittämässä niitä asiakkaillemme, joten vahva visuaalinen ja kielellinen osaaminen sekä kyky kiteyttää asioita antavat mahdollisuuden kasvaa suunnittelun supertähdeksi.

Onnistuminen on aina tiimityötä, joten osaat työskennellä tiimissä, tuoda äänesi kuuluviin, mutta ottaa huomioon muiden näkökulmia, ajatuksia sekä ideoita ja rikastaa suunnitelmaasi niillä. Tukenasi on parikymmenhenkinen suunnittelu-, myynti- ja tuotantotiimimme sekä upea joukko erilaisia freelance-osaajia.

Englannin kielen taito ja digitaalisten työkalujen ymmärrys ovat edellytys työtehtävän hoitamiselle.

”Toimi pian, sillä täydennämme tiimiä heti oikeiden tyyppien löydyttyä!”

Lisätiedot ja hakeminen

Tavoitteenamme on saada uusi työkaveri tiimiimme vielä tämän vuoden aikana, joten lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.11.2022 osoitteeseen mikko.noronen@factornova.com.

Mikolta saat tarvittaessa lisätietoja tehtävästä ja Factor Novasta. Parhaiten tavoitat Mikon perjantaisin kello 09.00 – 11.00 välillä numerossa +358 (0)400 675227. Toimi pian, sillä täydennämme tiimiä heti oikeiden tyyppien löydyttyä.

Factor Nova on tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa kokemuksellista markkinointia suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä yhteisöille. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumia, messuja, kuluttajakohtaamisia ja muita kokemuksellisia projekteja alustariippumattomasti livenä, hybridinä tai virtuaalisesti. Asiakkaitamme ovat mm. CGI, Dell, ABB, Telia, Tikkurila, Kesko & Sitra ja monet muut upeat yritykset ja brändit.

Olemme toimineet vuodesta 2004 alkaen ja vakiinnuttaneet paikkamme tapahtumatoimialan kärkikahinoissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Meidät tunnetaan ammattitaitoisesta henkilökunnasta, ideoiden ja tuotantojen laadusta sekä tehokkaasta tuotantoprosessista. Kanssamme on kiva tehdä töitä ja hyvä asiakaskokemus on ylpeyden aiheemme! Vaikka olemmekin kokeneita, emme ole kankeita. Olemme keskikokoinen ja ketterä, juuri nyt matkalla kohti uutta ja innostavaa. Vaikka tapahtuma-alan työ on vastuullista ja ajoittain hektistäkin, meillä kaikki saavat aidon mahdollisuuden toteuttaa itseään ja kasvaa yhdessä yrityksemme – ja asiakkaittemme – kanssa.

Työntekijöillemme tarjoamme innostavan työympäristön ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ehdottomasti parasta Factor Novassa ovat kuitenkin ihmiset – parikymmenhenkinen työyhteisö, työkaverit, joiden kanssa koetaan onnistumisen ilot ja joskus myös epäonnistumisen karvas kalkki. Niistä hetkistä opimme aina uutta, yhdessä. Maailma uudistuu ja me sen myötä. Meillä on tarjolla monipuolista ja värikästä työtä yhteisössä, jonka arvoja ovat huolenpito, kunnioitus, rohkeus ja ilo. Etsimme uusia työkavereita toteuttamaan kymmeniä mielenkiintoisia projekteja vuosittain yhdessä Suomen parhaiden ammattilaisten kanssa. Upeat asiakkaamme ja osaavan tiimimme tuki tarjoavat mahdollisuuden oppia uutta joka päivä.

Tapahtumien uusi aika on nyt ja niiden mahdollisuudet rajattomat. Olemme uuden tekijä, tule kanssamme rakentamaan huomisen tapahtumia!