REKRY – Etsimme sinua, tapahtuma-alan ammattilainen! - Factor Nova
Asiakkuusjohtajaksi myyntitiimiin

REKRY – Etsimme sinua, tapahtuma-alan ammattilainen!

triangle-image
Etsimme kokenutta projektipäällikköä viemään asiakkaitamme kohti heidän tavoitteitaan. Etsimme myös tuotantotiimimme freelance-kumppaneiksi aikaansaavia ammattilaisia. Sinustako tapahtumatiimin seuraava sykkivä sydän? Hae mukaan!

Tule rakentamaan meidän kanssamme tapahtumien uutta aikaa!

Factor Nova on tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa kokemuksellista markkinointia suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä yhteisöille. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumia, messuja, kuluttajakohtaamisia ja muita kokemuksellisia projekteja alustariippumattomasti livenä, hybridinä tai virtuaalisesti. Asiakkainamme ovat mm. Google, CGI, Dell, ABB, Telia, Tikkurila, Kesko & Sitra ja monet muut upeat yritykset ja brändit.

Olemme toimineet vuodesta 2004 alkaen ja vakiinnuttaneet paikkamme tapahtumatoimialan kärkikahinoissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Meidät tunnetaan ammattitaitoisesta henkilökunnasta, ideoiden ja tuotantojen laadusta sekä tehokkaasta tuotantoprosessista. Kanssamme on kiva tehdä töitä ja hyvä asiakaskokemus on ylpeyden aiheemme!

Vaikka olemmekin kokeneita, emme ole kankeita. Olemme keskikokoinen ja ketterä, juuri nyt matkalla kohti uutta ja innostavaa. Vaikka tapahtuma-alan työ on vastuullista ja ajoittain hektistäkin, meillä kaikki saavat aidon mahdollisuuden toteuttaa itseään ja kasvaa yhdessä yrityksemme – ja asiakkaittemme – kanssa.

Työntekijöillemme tarjoamme innostavan työympäristön ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ehdottomasti parasta Factor Novassa ovat kuitenkin ihmiset – parikymmenhenkinen työyhteisö, työkaverit, joiden kanssa koetaan onnistumisen ilot ja joskus myös epäonnistumisen karvas kalkki. Niistä hetkistä opimme aina uutta, yhdessä.

Maailma uudistuu ja me sen myötä. Meillä on tarjolla monipuolista ja värikästä työtä yhteisössä, jonka arvoja ovat huolenpito, kunnioitus, rohkeus ja ilo. Etsimme uusia työkavereita toteuttamaan kymmeniä mielenkiintoisia projekteja vuosittain yhdessä Suomen parhaiden ammattilaisten kanssa. Upeat asiakkaamme ja osaavan tiimimme tuki tarjoavat mahdollisuuden oppia uutta joka päivä.

Tapahtumien uusi aika on nyt ja niiden mahdollisuudet rajattomat. Olemme uuden tekijä, tule kanssamme rakentamaan huomisen tapahtumia!

”Sinustako tapahtumatiimin seuraava sykkivä sydän?”

Project Manager

Etsimme kokenutta projektipäällikköä viemään asiakkaitamme kohti heidän tavoitteitaan vakaasti ja varmasti, niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin pelikentillä. Sinun tehtäväsi on vastata projektien etenemisestä asiakkaidemme tavoitteiden ja laatustandardiemme mukaisesti, sovitussa aikataulussa ja budjetista kiinni pitäen. Olet asiakkaillemme se tärkein luottopeluri, joka pitää heistä huolta tilauksesta toimitukseen.

Tärkein tehtäväsi on projektinhallinta ja siinä sinun tulee olla tähti! Osallistut vahvasti myös asiakkuustyöhön, pystyt tuomaan uusia ideoita asiakkaidemme tapahtumien kehittämiseksi, kuuntelemaan tarkasti, viemään viestiä eteenpäin tehokkaasti ja esittämään asiasi selkeästi.

Tapahtuma-alan ammattilaisena sinulla on jo näkemystä ja kokemusta yritystapahtumien tuotantoprosessista työkaluineen. Projektien toteuttamisessa sinulla on tukenasi huipputuottajamme ja yhdessä viette tapahtuman yli odotusten. Vaihtelevat työajat ja matkustaminen eivät ole sinulle ongelma. Suomen ja englannin kielen taito sekä digitaalisten työkalujen ymmärrys ovat edellytys työtehtävän hoitamiselle.

”Tärkein tehtäväsi on projektinhallinta ja siinä sinun tulee olla tähti!”

Freelance Producer

Tuottaja on tapahtumatiimin sykkivä sydän. Hän tekee asiakkaidemme unelmista ja suunnittelumme ideoista totta ja saa kumppanimme tekemään parhaansa yhteisen tavoitteen eteen. Nyt etsimme tuotantotiimimme freelance-kumppaneiksi aikaansaavia ammattilaisia. Tapahtumatuottajan työssäsi tulet osallistumaan tapahtumien suunnitteluun, valmisteluun sekä läpivientiin.

Sinulla on näkemystä ja kokemusta tämän päivän onnistuneiden yritystapahtumien tuotannosta työkaluineen ja mahdollisuuksineen. Pystyt tuomaan uusia ideoita tapahtumien kehittämiseksi ja esittämään ideasi selkeästi. Ennen kaikkea olet kuitenkin aikaansaava tekijä, nopea reagoija ja tartut toimeen, olipa tehtävä mikä tahansa.

Pidät hallitusti lankoja käsissäsi tiukoissakin aikatauluissa, kannat vastuusi ja pyrit aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen tehokkuudesta tinkimättä. Koet luontevaksi johtaa erilaisia kumppaneita tuotantojen aikana, kannustaa ja vaatia. Vaihtelevat työajat ja matkustaminen eivät ole sinulle ongelma. Suomen ja englannin kielen taito sekä digitaalisten työkalujen ymmärrys ovat edellytys työtehtävän hoitamiselle.

”Älä epäröi vaan tee meihin – ja asiakkaisiimme – vaikutus!”

Hae paikkoja!

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@factornova.com otsikoimalla hakemuksesi tehtävänimike // nimesi. Tavoitteenamme on saada sinut joukkoomme mahdollisimman pian ja paikat voidaan täyttää heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotannon vetäjämme Virpi Lappalainen 040 770 1691.