REKRY - Tuotannon staroja tapahtumatiimiin - Factor Nova
rekry - tapahtumatuottaja

REKRY – Tuotannon staroja tapahtumatiimiin

triangle-image
Tarvitsemme tapahtuma-ammattilaisia kokoaikaisiin työtehtäviin ja freelance tuottajia avustamaan sekä tuottamaan menestyksellisesti asiakkaidemme projekteja alusta loppuun asti. Alla kuvaukset tapahtuma-alan ammattilaisista, joita haemme työkavereiksemme.
18.6.2021

Tule rakentamaan meidän kanssamme tapahtumien uutta aikaa!

Factor Nova on tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa kokemuksellista markkinointia suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä yhteisöille. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumia, messuja, kuluttajakohtaamisia ja muita kokemuksellisia projekteja alustariippumattomasti livenä, hybridinä tai virtuaalisesti. Asiakkainamme ovat mm. Google, CGI, Dell, ABB, Telia, Tikkurila, Kesko & Sitra ja monet muut upeat yritykset ja brändit.

Olemme toimineet vuodesta 2004 alkaen ja vakiinnuttaneet paikkamme tapahtumatoimialan kärkikahinoissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Meidät tunnetaan ammattitaitoisesta henkilökunnasta, ideoiden ja tuotantojen laadusta sekä tehokkaasta tuotantoprosessista. Kanssamme on kiva tehdä töitä.

Työntekijöillemme tarjoamme innostavan työympäristön, runsaasti vapauksia ja vastuuta oman työn tekemiseen sekä kehittämiseen ja aidon mahdollisuuden osallistua myös yrityksemme eteenpäin viemiseen. Vaikka olemme kokeneita, emme ole kankeita. Olemme keskikokoinen ja ketterä, juuri nyt matkalla kohti uutta ja innostavaa. Sillä matkalla yksilömme saavat toteuttaa itseään ja kasvaa yhdessä yrityksemme kanssa, yhä suurempaan vastuuseen ja mielenkiintoisempiin haasteisiin.

Työskentelemme upeiden asiakkaiden ja brändien kanssa, mikä tekee jokaisesta projektista mielenkiintoisen. Kansainvälinen yhteistyömme tarjoaa meille mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä sekä ammentaa oppia maailmalta. Ehdottomasti parasta Factor Novassa ovat ihmiset. Parikymmenhenkinen työyhteisö, työkaverit, joiden kanssa koetaan onnistumisen ilot ja joskus myös epäonnistumisen karvas kalkki. Niistä hetkistä opimme aina uutta, yhdessä.

Maailma uudistuu ja me sen myötä. Tarjolla on monipuolinen ja värikäs työ yhteisössä, jonka arvoja ovat huolenpito, rohkeus ja ilo. Tässä tehtävässä pääset rakentamaan kokemuksellista markkinointia yhdessä Suomen alansa parhaiden asiantuntijoiden kanssa, mitä ikinä tapahtuma tuleekaan pitääkään sisällään – tuotetaan se asiakkaan tarpeen huomioiden, mutta ennen kaikkea luovuutta hyödyntäen. Tapahtumien uusi aika on nyt ja niiden mahdollisuudet rajattomat. Olemme uuden tekijä, tule kanssamme rakentamaan huomisen tapahtumia!

Tarvitsemme tapahtuma-ammattilaisia kokoaikaisiin työtehtäviin ja freelance tuottajia avustamaan sekä tuottamaan menestyksellisesti asiakkaidemme projekteja alusta loppuun asti. Alla kuvaus tapahtuma-alan ammattilaisista, joita haemme työkavereiksemme.

”Sinustako tapahtumatiimin seuraava sykkivä sydän?”

Event Manager & Freelance Producer

Tuottaja on tapahtumatiimin sykkivä sydän. Hän tekee asiakkaidemme unelmista ja suunnittelumme ideoista totta ja saa kumppanimme tekemään parhaansa yhteisen tavoitteen eteen.

Nyt etsimme tuotantotiimiimme näitä aikaansaavia ammattilaisia sekä vakituiseen, että freelance – suhteeseen, tuottamaan yritys- ja kuluttajatapahtumia, messuosallistumisia ja muuta kokemuksellista markkinointia. Tapahtumatuottajan työssäsi tulet osallistumaan tapahtumien suunnitteluun ja valmisteluun sekä vastaamaan asiakkaidemme tavoitteiden täyttämisestä erilaisia tuotantoja johtamalla.

Tapahtuma-alan monivuotisena ammattilaisena sinulla on näkemystä ja kokemusta tämän päivän onnistuneiden yritystapahtumien tuotannosta työkaluineen ja mahdollisuuksineen. Pystyt tuomaan uusia ideoita asiakkaidemme tapahtumien kehittämiseksi ja esittämään ideasi selkeästi. Ennen kaikkea olet kuitenkin aikaansaava tekijä, nopea reagoija ja tartut toimeen, olipa tehtävä mikä tahansa.

Pidät hallitusti lankoja käsissäsi tiukoissakin aikatauluissa, kannat vastuusi ja pyrit aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen tehokkuudesta tinkimättä. Koet luontevaksi johtaa erilaisia kumppaneita tuotantojen aikana, kannustaa ja vaatia. Vaihtelevat työajat ja matkustaminen eivät ole sinulle ongelma. Englannin kielen taito ja digitaalisten työkalujen ymmärrys ovat edellytys työtehtävän hoitamiselle.

Vaatimustasomme on kova, mutta niin on tiimimmekin. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työtehtävän, missä pääset toteuttamaan kymmeniä mielenkiintoisia projekteja vuosittain yhdessä Suomen parhaiden ammattilaisten kanssa. Upeat asiakkaamme ja osaavan tiimimme tuki tarjoavat mahdollisuuden oppia uutta joka päivä.

”Tärkein tehtäväsi on projektinhallinta ja siinä sinun tulee olla tähti!”

Project Manager

Etsimme projektipäällikköä viemään asiakkaitamme kohti heidän tavoitteitaan vakaasti ja varmasti, niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin pelikentillä.

Projektimme ovat yritys- ja kuluttajatapahtumia, messuosallistumisia ja muuta kokemuksellista markkinointia. Sinun tehtäväsi on vastata projektien etenemisestä asiakkaidemme tavoitteiden ja laatustandardiemme mukaisesti, sovitussa aikataulussa ja budjetista kiinni pitäen. Olet asiakkaillemme se tärkein luottopeluri, joka pitää heistä huolta tilauksesta toimitukseen.

Tärkein tehtäväsi on projektinhallinta ja siinä sinun tulee olla tähti. Osallistut vahvasti asiakkuustyöhön, joten kanssasi tulee olla kiva tehdä työtä. Pystyt tuomaan uusia ideoita asiakkaidemme tapahtumien kehittämiseksi, kuuntelemaan tarkasti, viemään viestiä eteenpäin tehokkaasti ja esittämään asiasi selkeästi. Tapahtuma-alan ammattilaisena sinulla on jo näkemystä ja kokemusta yritystapahtumien tuotantoprosessista työkaluineen.

Työssäsi osallistut ratkaisujen suunnitteluun, mutta suurin vastuusi alkaa, kun suunnittelumme ja myyntimme ovat rakentaneet asiakkaallemme ehdotuksen, josta hän ei kerta kaikkiaan voi kieltäytyä. Projektien toteuttamisessa sinulla on tukenasi joku huipputuottajistamme, jonka kanssa yhdessä viet tapahtuman yli odotusten. Suomen ja Englannin kielen taito sekä digitaalisten työkalujen ymmärrys ovat edellytys työtehtävän hoitamiselle.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia projekteja työstettäväksi niin kotimaassa kuin ympäri Eurooppaa. Upeat asiakkaamme ja osaavan tiimimme tuki tarjoavat mahdollisuuden haastaa itseäsi ja oppia uutta joka päivä.

”Älä epäröi vaan tee meihin vaikutus – tulevaisuudessa asiakkaisiimme”

Hae paikkoja!

Tavoitteenamme on saada uudet työkaverit tiimiimme ja Freelancerit joukkoomme elokuussa-syyskuussa 2021, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen piia.weittikoski@factornova.fi 2.8.2021 mennessä. Otsikoi hakemuksesi tehtävänimikkeellä Event Manager, Freelance Producer tai Project Manager.

Lisätietoja puhelimitse tehtävistä antaa tuotannon vetäjä Piia Weittikoski +358 (0) 40 502 1707 ma 12.7. klo: 10.00–12.00 Event Manager & Freelance Producer ja klo: 12.00-14.00 Project Manager.

Voit olla myös yhteydessä operatiiviseen johtajaamme Kai Ignatiukseen avoimista tehtävistä +358 (0) 500 604 531. Kaitsun tavoittaa parhaiten ke 23.6. klo 8-9 & 15-17, to 24.6. klo 8-9 ja ti 29.6. 15-17.