REKRY - Supertähtiä suunnittelutiimiimme - Factor Nova
Rekry - planner ja visual planner

REKRY – Supertähtiä suunnittelutiimiimme

triangle-image
Maailma uudistuu ja me sen myötä. Nyt rakennamme tulevaisuuden huipputiimiä tapahtumien uuteen aikaan ja etsimme suunnitteluumme alan seuraavia supertähtiä. Alla on ajatuksemme kahdesta työkaveriksemme tarvitsemastamme henkilöstä
9.6.2021

Haemme Planneria ja Visual Planneria suunnittelutiimiin

Factor Nova on tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa kokemuksellista markkinointia suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä yhteisöille. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumia, messuja, kuluttajakohtaamisia ja muita kokemuksellisia projekteja alustariippumattomasti livenä, hybridinä tai virtuaalisesti. Asiakkainamme ovat mm. Google, CGI, Dell, ABB, Telia, Tikkurila, Kesko & Sitra ja monet muut upeat yritykset ja brändit.

Olemme toimineet vuodesta 2004 alkaen ja vakiinnuttaneet paikkamme tapahtumatoimialan kärkikahinoissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Meidät tunnetaan ammattitaitoisesta henkilökunnasta, ideoiden ja tuotantojen laadusta sekä tehokkaasta tuotantoprosessista. Kanssamme on kiva tehdä töitä.

Työntekijöillemme tarjoamme innostavan työympäristön, runsaasti vapauksia ja vastuuta oman työn tekemiseen sekä kehittämiseen ja aidon mahdollisuuden osallistua myös yrityksemme eteenpäin viemiseen. Vaikka olemme kokeneita, emme ole kankeita. Olemme keskikokoinen ja ketterä, juuri nyt matkalla kohti uutta ja innostavaa. Sillä matkalla yksilömme saavat toteuttaa itseään ja kasvaa yhdessä yrityksemme kanssa, yhä suurempaan vastuuseen ja mielenkiintoisempiin haasteisiin.

Työskentelemme upeiden asiakkaiden ja brändien kanssa, mikä tekee jokaisesta projektista mielenkiintoisen. Kansainvälinen yhteistyömme tarjoaa meille mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä sekä ammentaa oppia maailmalta. Ehdottomasti parasta Factor Novassa ovat ihmiset. Parikymmenhenkinen työyhteisö, työkaverit, joiden kanssa koetaan onnistumisen ilot ja joskus myös epäonnistumisen karvas kalkki. Niistä hetkistä opimme aina uutta, yhdessä.

Maailma uudistuu ja me sen myötä. Nyt rakennamme tulevaisuuden huipputiimiä tapahtumien uuteen aikaan ja etsimme suunnitteluumme alan seuraavia supertähtiä. Kollegoinasi tulevat olemaan konseptisuunnittelijat, graafinen suunnittelija sekä useat eri suunnittelutoimintojen freelancerit. Alla on ajatuksemme kahdesta työkaveriksemme tarvitsemastamme henkilöstä, mutta voit olla myös yhdistelmä näitä tai jotain muuta ja kertoa meille vapaasti, mitä sinä voisit tiimiimme tuoda ja mitä voisimme yhdessä saavuttaa.

Tarjolla on monipuolinen ja värikäs työ yhteisössä, jonka arvoja ovat. huolenpito, rohkeus ja ilo. Tässä tiimissä pääset luomaan uutta, suunnittelemaan yritys- ja kuluttajatapahtumia, messuja ja muita kokemuksellisen markkinoinnin projekteja, useilla erilaisilla alustoilla, upeille kotimaisille ja kansainvälisille brändeille, yhdessä Suomen parhaiden ammattilaisten kanssa. Työ tehdään hybridimallilla, osin toimistollamme Helsingin Ruoholahdessa ja osin siellä, missä sinä inspiroidut parhaiten.

”Oletko rohkea ja innostut elämysmarkkinoinnista, tapahtumista, uusista trendeistä ja mahdollisuuksista?”

Planner

Tuleva suunnittelijamme kykenee kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita, tavoitteita ja haasteita sekä jäsentämään niihin rohkeita ratkaisuehdotuksia kokemuksellisen markkinoinnin keinoin. Meille suunnitelma ei ole vain idea, vaan se on myös hyvin perusteltu, innostava käytännön ratkaisuehdotus, joka vie asiakkaamme yhdessä asettamiimme tavoitteisiin.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan mahdollisesti jo vähän kokemusta tapahtumasuunnittelusta, mutta ehdottomasti paljon rohkeutta, intohimoa ja innostusta elämysmarkkinointiin, tapahtumiin, trendeihin ja ylipäänsä uusiin mahdollisuuksiin.

Nopearytminen, muuttuva ympäristö, useat yhtäaikaiset projektit ja deadline-periaatteella tehtävät suunnitelmat vaativat vahvaa ajanhallintaa, etenemiskykyä ja välillä myös elämää epämukavuusalueella. Suunnittelijamme syttyy haasteista ja tuulettaa yhdessä tiimin kanssa selätettyään ne. Onnistumista mitataan asiakastyytyväisyydellä ja -kokemuksella, ei kellolla, joten omaa selkänahkaa ei aina voi säästää.

Suunnittelijamme tuottaa ideat esitettävään muotoon ja on usein itse esittelemässä niitä asiakkaillemme, joten vahva visuaalinen ja kielellinen osaaminen sekä kyky kiteyttää asioita antavat mahdollisuuden kasvaa suunnittelun supertähdeksi.

Onnistuminen on aina tiimityötä, joten osaat työskennellä tiimissä, tuoda äänesi kuuluviin, mutta ottaa huomioon muiden näkökulmia, ajatuksia sekä ideoita ja rikastaa suunnitelmaasi niillä. Tukenasi on parikymmenhenkinen suunnittelu-, myynti- ja tuotantotiimimme sekä upea joukko erilaisia freelance-osaajia.

Englannin kielen taito ja digitaalisten kanavien ja työkalujen ymmärrys ovat edellytys työtehtävän hoitamiselle.

”Oletko visuaalinen suunnittelija joka kykenee rakentamaan toimivia kokonaisuuksia vastaamaan asiakkaan tarpeita?”

Visual Planner

Visuaalinen suunnittelijamme jalkauttaa brändi-, kampanja- ja tapahtumailmeet toimiviksi kokonaisuuksiksi tapahtumamateriaaleihin sekä fyysisille että digitaalisille alustoille. Kutsut, kiitosviestit, videointrot ja -outrot, virtuaalialustat, messuaineistot ja myyntimme presentaatiot, You name it.

Työ on ennen kaikkea monipuolista graafista tuotantotyötä. Visuaalinen suunnittelijamme kykenee rakentamaan itsenäisesti toimivia kokonaisuuksia annetusta ilmeestä ja päättämään, mikä ratkaisu tukee parhaiten asiakkaamme tavoitetta ja lisää tapahtuman vetovoimaa sekä vaikuttavuutta.

Työssä on hallittava Adobe Creative Cloud-ohjelmista ainakin InDesign, Photoshop ja Illustrator -ohjelmien käyttö, niin printti- kuin verkkoaineistojenkin valmistuksen kannalta, sekä Powerpoint, Google Slides ja muut esitysmateriaalin tuottamisen työvälineet. Liikkuvan grafiikan ja animaatioiden osaaminen on ehdotonta plussaa. Työssä joutuu omaksumaan erilaisia myös erilaisia tapahtuma-alustoja ja niiden käyttöliittymiä.

Tässäkin tehtävässä aikaansaavuus ja nopea etenemiskyky ovat tie menestykseen. Useat yhtäaikaiset projektit ja deadline-periaatteella tehtävä työ vaativat vahvaa ajanhallintaa. Onnistumista mitataan aikaansaannoksilla ja asiakaskokemuksella, joten deadlinen lähestyessä kuvitteellista kellokorttia ei aina voi valitettavasti leimata ajoissa.

Olisi upeaa, jos graafisen suunnittelutyön lisäksi kykenisit heittäytymään tapahtumien suunnitteluun ja tuomaan rohkeasti omia ideoitasi ja ajatuksiasi suunnittelumme tueksi. Tämä rikastuttaa omaa työtäsi ja auttaa isosti tiimiämme.

Työssäsi olet osa viisihenkistä suunnittelutiimiämme. Työ tehdään itsenäisesti mutta yhdessä, joten on tärkeä osata ottaa huomioon muiden näkökulmia, ajatuksia sekä ideoita ja rikastaa työtäsi niillä. Tukenasi on parikymmenhenkinen suunnittelu-, myynti- ja tuotantotiimimme sekä upea joukko erilaisia freelance-osaajia.

”Toimi pian, sillä täydennämme tiimiä heti oikeiden tyyppien löydyttyä!”

Hae paikkoja

Tavoitteenamme on saada uudet työkaverit tiimiin elokuussa 2021, joten lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.6.2021 osoitteeseen mikko.noronen@factornova.com.

Mikolta saat tarvittaessa lisätietoja tehtävästä ja Factor Novasta. Parhaiten tavoitat Mikon pe 11.6.kello 09.00 – 11.00 välillä numerossa +358 (0)400 675227.