REKRY – Event Manager - Factor Nova
Tuottajaksi tapahtumatiimiin

REKRY – Event Manager

triangle-image
Tule rakentamaan meidän kanssamme tapahtumien uutta aikaa. Haemme nyt tuotannon staraa tapahtumatiimiin!
4.11.2021

Tuottajaksi tapahtumatiimiin

Tuottaja on tapahtumatiimin sykkivä sydän. Hän tekee asiakkaidemme unelmista ja suunnittelumme ideoista totta ja saa kumppanimme pistämään parastaan yhteisen tavoitteen eteen.

Nyt etsimme tuotantotiimiimme sinua, aikaansaava tapahtumatuottaja, toteuttamaan yritys- ja kuluttajatapahtumia, messuosallistumisia ja muuta kokemuksellista markkinointia asiakkaillemme. Tapahtumatuottajan työssäsi tulet osallistumaan tapahtumien suunnitteluun ja valmisteluun sekä vastaamaan asiakkaidemme tavoitteiden täyttämisestä erilaisia tuotantoja tai niiden osia johtamalla sekä ennakkoon että paikan päällä tapahtumissa.

Tapahtuma-alan ammattilaisena sinulla on näkemystä ja kokemusta tämän päivän onnistuneiden yritystapahtumien tuotannosta ja sinulla on kyky hallita itsenäisesti tapahtumaprojekteja. Olet aikaansaava tekijä, nopea reagoija ja tartut toimeen, olipa tehtävä mikä tahansa. Pidät hallitusti lankoja käsissäsi tiukoissakin aikatauluissa, kannat vastuusi ja pyrit aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen tehokkuudesta tinkimättä. Vaihtelevat työajat ja matkustaminen eivät ole sinulle ongelma. Englannin kielen taito ja digitaalisten työkalujen ymmärrys ovat edellytys työtehtävän hoitamiselle.

Vaatimustasomme on kova, mutta niin on tiimimmekin. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työtehtävän, missä pääset toteuttamaan kymmeniä mielenkiintoisia projekteja vuosittain yhdessä Suomen parhaiden ammattilaisten kanssa. Vastaat itsenäisesti pienemmistä projekteista ja suuremmissa kokonaisuuksissa olet osa tuotantotiimiä. Upeat asiakkaamme ja osaavan tiimimme tuki tarjoavat mahdollisuuden oppia uutta joka päivä. Työpisteesi sijaitsee toimistollamme Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tavoitteenamme on saada sinut joukkoon mahdollisimman pian, joten lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@factornova.com 19.11.2021 mennessä. Otsikoi hakemuksesi tehtävänimikkeellä Tuottaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon vetäjä Virpi Lappalainen 040 770 1691 torstaina 11.11. klo 09-10 ja klo 15.30-16.00.

Meidän tarina

Factor Nova on tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa kokemuksellista markkinointia suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä yhteisöille. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumia, messuja, kuluttajakohtaamisia ja muita kokemuksellisia projekteja alustariippumattomasti livenä, hybridinä tai virtuaalisesti. Asiakkainamme ovat mm. Google, CGI, Dell, ABB, Telia, Tikkurila, Kesko, Sitra ja monet muut upeat yritykset ja brändit.

Olemme toimineet vuodesta 2004 alkaen ja vakiinnuttaneet paikkamme tapahtumatoimialan kärkikahinoissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Meidät tunnetaan ammattitaitoisesta henkilökunnasta, ideoiden ja tuotantojen laadusta sekä tehokkaasta tuotantoprosessista. Lisäksi kanssamme on kiva tehdä töitä.

Työntekijöillemme tarjoamme innostavan työympäristön, vastuuta oman työn tekemiseen ja kehittämiseen sekä aidon mahdollisuuden osallistua myös yrityksemme eteenpäin viemiseen. Vaikka olemme kokeneita, emme ole kankeita. Olemme keskikokoinen ja ketterä. Juuri nyt olemme matkalla kohti uutta ja innostavaa. Tällä matkalla tekijämme saavat toteuttaa itseään ja kasvaa yhdessä yrityksemme kanssa yhä suurempaan vastuuseen ja mielenkiintoisempiin haasteisiin.

Työskentelemme upeiden asiakkaiden ja brändien kanssa, mikä tekee jokaisesta projektista mielenkiintoisen. Kansainvälinen yhteistyömme tarjoaa meille mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä sekä ammentaa oppia maailmalta. Ehdottomasti parasta Factor Novassa ovat ihmiset, koko parikymmenhenkinen työyhteisömme. Sinä saat mahtavat työkaverit, joiden kanssa koetaan onnistumisen ilot ja joskus myös epäonnistumisen karvas kalkki. Niistä hetkistä opimme aina uutta yhdessä.