Nosh virtuaalitapahtuma

Nosh // Kausistartti 2020 myyntiedustajille

triangle-image

Kausistartti 2020 myyntiedustajille

Noshin uusi, syksyn 2020 vaatemallisto lanseerattiin virtuaalisesti myyntiedustajille, jotka myyvät vaatteita kotikutsujen muodossa. Tavoitteena oli myös nostattaa yhteishenkeä sekä luoda hyvää fiilistä ja energiaa uuteen, tulevaan myyntikauteen. Virtuaalimuotinäytöksessä esiintyivät ammattimallien sijaan Noshin oma henkilökunta. Mikä toi tapahtumaan henkilökohtaista, persoonallista, kepeää ja rentoa otetta.

Tilaisuudessa haluttiin ottaa huomioon myyntiedustajien osallistaminen. Koko tilaisuuden ajan osallistujilla oli mahdollisuus kommentoida, kysyä kysymyksiä sekä osallistua äänestyksiin chat-keskustelun kautta. Factor Novan tiloihin pystytettiin kevyt studio striimausta varten. Muotinäytöksen lisäksi ohjelmassa oli mm. puheenvuoroja ja paneelikeskustelu.

Vuosittainen kick-off-tilaisuus on aina ollut kovin odotettu. Moni jännittikin pääseekö tällä kertaa verkostoitumaan ja näkemään muotinäytöstä. Tilaisuus ylitti kävijöiden odotukset ja moni piti siitä, että virtuaalitapahtumaan on matalampi kynnys osallistua kuin fyysiseen tapahtumaan.

Tilaisuus ylitti kävijöiden odotukset ja moni piti siitä, että virtuaalitapahtumaan on matalampi kynnys osallistua kuin fyysiseen tapahtumaan.

Paneelikeskustelu
Koko tilaisuuden ajan osallistujilla oli mahdollisuus kommentoida, kysyä kysymyksiä sekä osallistua äänestyksiin chat-keskustelun kautta.
Behind the scenes

Behind the scenes
Muotinäytöksen upeat mallit
Muotinäytöksen upeat mallit
Muotinäytöksen upeat mallit