CGI | Factor Nova

CGI

 

Factor Novan ja CGI Suomi Oy:n menestyksekäs kumppanuus ja yhteistyö ovat jatkuneet usean vuoden ajan kymmenien menestyneiden tapahtumia ja konseptien myötä.

Jatkuva kehitys onnistuneiden konseptien takana

CGI on merkittävä, globaali IT-alan suuryritys jolla on työntekijöitä yli 65 000. Vahvasti konseptoitujen tapahtumamarkkinoinnin kokonaisuuksien suunnittelu yhteistyössä CGI:n ammattilaisten kanssa on luonut huippuunsa viritetyn toimintamallin joka tehokkuudessaan, sitoutumisen tasolla ja mitatuilla, erinomaisilla tuloksilla hakee vertaistaan suomalaisessa tapahtuma- ja kohtaamiskentässä.

CGI:n jokavuotiset tapahtumat kuten Ratkaisu-seminaari on kasvattanut tunnettavuutta vuosien mittaan ja on yksi merkittävimmistä, toistuvista IT-alan seminaareista Suomessa, saavuttaen vuosittain yli 1000 bisnes- ja IT-alan johtajaa, päättäjää ja vaikuttajaa.

Läheinen yhteistyö avaimena menestykseen

Tapahtumakonseptit uudistuvat ja kehittyvät erinomaisella yhteistyöllä, jossa merkittävässä roolissa on Factor Novan rautainen ja huipputasolla oleva projektinjohto-osaaminen. Kehitämme yhteistyötä ja tapahtumia jatkuvasti. Etsimme uusia keinoja saada entistä parempia tuloksia CGI:n tapahtumakonsepteihin niin asiakas kuin henkilötapahtumissa. Yhteistyö pitää sisällään myös modernin näyttelyosallistumiskonseptin.

Projektitiimi: projektipäällikkö Piia Weittikoski, konseptisuunnittelija Thomas Löfström, asiakkuusjohtaja Juha Hauhio,