Basware | Factor Nova

Basware

Asiakaspalautteet tapahtumasta ovat olleet parempia kuin koskaan. Osallistujat antoivat tapahtuman yleisarvosanaksi 4,5/5 ja 95% suosittelee tapahtumaa.

Basware Connect on Baswaren tapahtumakonsepti joka kerää vuosittain talouden ja hankinnan ammattilaiset saman katon alle verkostoitumaan, syventämään osaamistaan ja ammentamaan inspiraatiota kaksipäiväiseen seminaariin.

Vuoden 2016 Basware Connect järjestettiin vain viikko avajaisten jälkeen upouudessa Clarion Jätkäsaaressa. Osallistujat pystyivät valitsemaan joko kahden, yhden tai puolen päivän osallistumisen tapahtumaan joko yöpymisellä tai ilman. Ensimmäisen päivän ohjelma koostui yhteisestä aloituksesta, syventävistä rinnakkaissessioista sekä yhteisestä lopetuksesta ja  illallisesta, jossa viihdyttäjänä toimi Antti Tuisku. Perjantaina tarjottiin syventävää ohjelmaa ja yhteinen lopetus aivobicin parissa, jossa aivot laitettiin työhön.

Osallistujia sitoutettiin syksyllä pidettyyn tilaisuuteen läpi vuoden niin sähköisen Antti Tuiskun tervehdyksen kuin asiapitoisemmankin sisällön merkeissä. Vuoden teemoina toimivat mm. positiivinen onnistuminen ja oivaltaminen, jotka nivoivat yhteen niin juontaja Andre Noel Chakerin kuin Antti Tuiskunkin valinnat ohjelmaan. Yli 330 asiakkaan ja prospektin asiakaskokemuksesta vastattiin mm. lähes 100 baswarelaisen voimin.

Tapahtuma keräsi Basware Connect- historian eniten sosiaalisen median jakoja ja oli twitterissä yksi päivien käytetyimmistä hashtageista. Tapahtuman key note- puhujaa futuristi Gerard Leonhardia haastatteli lukuisat paikallismediat ja 7 eri mediaa julkaisi jutun haastattelusta, kaikki viitaten Basware Connect- tapahtumaan.

Projektitiimi: projektipäällikkö Piia Weittikoski, asiakkusjohtaja Pauliina Kuokka