Harjoitus tekee mestarin | Factor Nova

Harjoitus tekee mestarin

joulukuu 12, 2017

Viimeisiä viedään! Huh miten nopeasti harjoitteluni onkaan hujahtanut – syksy on ollut erittäin vauhdikas ja olen päässyt näkemään ja kokemaan monenlaista! Laskelmieni mukaan olenkin ollut mukana yli 35 eri tapahtuman tuotannossa, ja lisää tulee koko ajan.

Tuotannon puolella työ on ollut enimmikseen erilaisten asioiden selvittelyä, asiakkaiden ja kumppanien kontaktoimista, kustannuslaskelmien sekä presentaatioiden tekemistä, tapahtumamateriaalien hankkimista ja erilaisilla asioilla, kuten tilavierailuilla juoksemista. Pääasiassa olen tehnyt töitä toimistoltamme, mutta olen päässyt myös mukaan moniin hyvin erityyppisiin tilaisuuksiin. Parhaiten mieleeni on jäänyt Slush, jossa työskentelin asiakkaamme messuosastolla. Vaikka se on tähänastisista keikoistani ollut ehdottomasti rankoin pitkien päivien takia, on se ollut sitäkin siistimpi! Vielä olisi tiedossa muutamat pikkujoulut, sitten onkin ensimmäisen itse järjestämäni koko perheen Kuusiriehan vuoro!

Tammikuussa olisi tarkoitus perehtyä myös myynnin touhuihin vielä lähemmin. Kaiken kaikkiaan syksy on ollut todella antoisa. Olen päässyt näkemään, millaista tällä alalla todella on olla töissä – sitä kun ei koulun penkillä opi. Välillä deadlinet pukkaavat päälle ja illat saattavat venyä, mutta se on kaiken sen arvoista, kun tapahtumapäivänä näkee omat saavutuksensa! Suosittelen tapahtuma-alaa ja erityisesti Factor Novaa kaikille tapahtuma-alasta, projekteista ja ihmisläheisestä työstä pitäville! Factor Novan jengi on äärimmäisen ammattitaitoista, ja olen oppinut heiltä suunnattoman paljon. Yhdessä tekeminen ja tiimihenki ovat tällä alalla kaiken A ja O.

-Linda

Linda Kivistö

Linda Kivistö

Linda on Factor Novan monitaituri ja syksyn harjoittelija.

Email